Handleidingen iOS 7 downloaden en installeren met video handleiding – Update

iOS 7 downloaden en installeren met video handleiding – Update

76 2013
ios7 installeren en downloaden met video handleiding

ios7 installeren en downloaden met video handleidingiOS 7 downloaden en installeren is voor sommigen misschien een stap te ver. Maar zoals beloofd op de Facebook pagina van Gadget Goeroe zou ik een video handleiding maken van de installatie van iOS 7.

Het is een veilige manier om nu alvast kennis te maken met iOS 7, met de mogelijkheid om terug te gaan naar de laatste versie van iOS 6! Ik leg het allemaal uit in mijn video handleiding.

Voordat je gaat installeren is het wel belangrijk dat je alvast iOS 7 beta downloadt, zodat je na het zien van mijn handleiding zelf direct aan de slag kan.

 

iOS 7 installeren

 

In deze video toon ik hoe je iOS 7 kunt installeren op je iPhone, iPad of iPod 5e generatie. Hieronder vind je de download links.

Bekijk mijn video op Youtube. Voor het ideale formaat adviseer ik full-screen te kijken op HD. Klik hier of bekijk ‘m hieronder.

 

Als je er wat aan hebt gehad, apprecieer ik een beloning door hieronder het artikel te liken of te raten (de *-en). Thanks en succes!

iOS 7 downloaden

Hier zijn de download-links:
Beta 1

iPhone 4 (GSM rev A): hier

iPhone 4 (GSM): hier

iPhone 4 (CDMA): hier

iPhone 4s: hier

iPhone 5: hier

iPod 5: hier

 

UPDATE 24-juni-2013:

 

iOS 7 beta 2 downloaden:

iPad 4e generatie (model A1458): hier

iPad 4e generatie (model A1459): hier

iPad 4e generatie (model A1460): hier

 

iPad Mini (model A1432): hier

iPad Mini (model A1454): hier

iPad Mini (model A1455): hier

 

iPad Wi-Fi (3e generatie): hier

 

iPad 2 Wi-Fi (Rev. A): hier

iPad 2 Wi-Fi: hier

iPad 2 Wi-Fi + 3G (gsm): hier

iPad 2 Wi-Fi + 3G (cdma): hier

 

iPhone 5: (model A1428): hier

iPhone 5: (model A1429): hier

 

iPhone 4S: hier

 

iPhone 4 (gsm Rev A (8GB): hier

iPhone 4 (GSM): hier

iPhone 4 (CDMA): hier

 

iPod touch (5e generatie): hier

Op Windows kun je het gedownloade bestand uitpakken met 7Zip. 

*Update*: links hersteld.

*Update 2*: iOS 7 beta 2 toegevoegd

 

like of deel dit artikel gadgetgoeroe


76 REACTIES

 1. Goede handleiding, ik maakte een beginners fout, de DMG moet je natuurlijk wel uitpakken haha (nOOb).. Bedankt in ieder geval!

 2. De iphone 5 ios 7 download link werkt niet, ik zit op mijn laptop met windows 7 misschien heeft dit er wat mee te maken?

 3. Dag meneer, ik heb IOS7 er inmiddels al opgekregen, hij werkte ook prima. Ik was zo blij dat ik m’n iphone helemaal opnieuw wilde instellen, maar dat lukte niet omdat; this device is not registered as part of the Iphone Developer program. Dus ik kan nu helemaal niks meer met m’n iphone, wat kan ik doen???

 4. Beste Roeland, Ik heb al uw stappen gevolgd maar toch is mijn iphone aan het einde van het proces in de herstel modus gegaan. Heb dus nog niet kunnen genieten van de IOS 7 Beta versie omdat ik hem nu eerst moest herstellen werd mij aangegeven. Is dit wel verstandig om te doen(dat herstellen via itunes) en zo ja,hoe kan ik ervoor zorgen dat ik alsnog kan genieten van de IOS 7 beta versie?

  Met vriendelijke groet, bas.

  • Hoi Bas,

   welke telefoon heb je en had je daar de allerlaatste versie op staan?

   Kun je een screenshot sturen wat de status is van je iphone?

   Het is daarnaast belangrijk dat je Zoek naar Update klikt. Gebruik je de andere knop ernaast (herstel) dan krijg je die boodschap dat het niet werkt.

    • OK. Voordat je ‘update zoeken’ geklikt had, had je jouw iphone eerst hersteld naar de laatste officiële 6.1.3. firmware?

     Dus:

     – eerst back-up maken van jouw iphone
     – herstellen naar 6.1.3 (als nieuwe telefoon)
     – daarna ‘shift’ ingedrukt houden en update zoeken en dan verwijzen naar ios 7 beta.

     Als dat de stappen zijn die je gevolgd hebt, weet ik niet wat er aan de hand is. Misschien is er iets gewijzigd bij Apple? Dat moet ik dan zelf even ondervinden :)

 5. Thanks! Het heeft wat moeite gekost maar alles werkt volgends het IOS 7 Beta systeem! Genieten dit! mijn complimenten naar je site en uitleg!

 6. Alles gedaan maar mijn iPhone 5 wil niet meer opstarten. In het beeldscherm blijft het logo van Apple staan. Tipje misschien??

 7. Hoi,

  Ik heb je instructies gevolgd en mij iPhone 5 laten zoeken naar update en je download werd geïnstalleerd ios7. Nu echter werkt telefoon deels en iTunes geeft aan na de herstart iPhone tijdens installatie/ update , kan iPhone niet identificeren . Ik heb dus nu iOS maar tel geeft aan sim ontgrendelen ( ik kan dus niet bellen ) en de tijd is fout en kan ik niet herstellen, wat te doen ?

  Mvrgr

  Michèl

  • Hoi,

   Dat de tijd fout is kan liggen aan het feit dat er nog geen verbinding is geweest met internet, waardoor de juiste tijds-instellingen niet gedownload zijn.

   Een aantal mensen die ik nu gesproken heb, hebben in plaats van op de ‘Update’-knop op ‘Herstel’ gedrukt en daarna het IPSW-bestand geklikt. Dat resulteerde in problemen.

   Wat je moet doen nu is je telefoon terugzetten naar DFU-mode. Lees daarvoor mijn artikel http://www.gadgetgoeroe.nl/handleidingen/iphone-werkt-niet-hier-is-een-oplossing/.

   Je kunt daarna het nog eens proberen. Jammer dat je mijn artikel onduidelijk vond. Wat vond je dan onduidelijk?

   gr
   Roeland

 8. Beetje onduidelijk geschreven . Ik heb iOS 7 nu maar de tijd klopt niet de sim wordt niet ontgrendeld en iTunes zegt de telefoon niet te kunnen identificeren ?

 9. heey ik heb die ios 7 beta 2 voor de ipad (2) gedownload en nou wil ik hem uitpakken met 7-zip dus heb ik dat gedaan en dan komen er vervolgens 4 ondebekende progamma’s op mijn windows pc…. maja wat nu wand als ik via i tunes shift in hou dan vind ie die progamma’s niet en die dmg vind ie helemaal niet… en nu?? help!

 10. Ik krijg de 6.1.3 maar niet op mijn iphone 4 omdat hij niet compatibel blijjkt te zijn, hoe moet ik dit verwerken?

 11. hoe kan je een dmg bestand uitpakken, ik heb inmiddels 7 zip gedownload, maar het is me nog steeds niet gelukt om er een ipsw bestand van te maken.

 12. Ik probeer met alle macht om deze update op mijn Iphone 4 te krijgen (A1332). Maar hij blijft zeggen dat het firmware bestand niet compatibel is.. Super vervelend en het lukt maar niet !

 13. Hoi,
  Ik heb Windows en heb een iPad 2
  Ik heb io7 beta gedownload en daarna uitgepakt maar wat het probleem is dat ik 4bestanden krijg maar welke moet ik gebruiken..???????

 14. Beste Roeland,

  Ik heb hem gister gedownload, en nu doet mn telefoon helemaal niks meer.
  Geen idee of er samenhang tussen de twee bestaat maar heb hier nog nooit eerder last van gehad. Resetten dmv de thuis knop en aan/uit knop ingedrukt houden werkt niet, ook in een lader leggen of aansluiten aan mn laptop werkt niet. Enig idee hoe ik hem weer kan laten werken?

  Vriendelijke groet,

  Josephine

 15. IOS 7 beta 6 op 3 toestellen geintsalleerd ( Iphone 4S met 6.1.3.) echter bij een toestel krijg ik nu problemen met Snapchat … krijg steeds Popup dta ik hem aan itunes moet leggen voor pushberichten. deze popups blijven maar komen , krijgt ze niet weg.Aan itunes gelegd , geen resultaat.App opnieuw geinstalleerd , ook niet ……

  • Graag het volgende proberen:

   – instellingen
   – Berichtencentrum
   – scroll naar beneden tot je Snapchat ziet (onder kopje Inclusief)
   – Tik Snapchat aan
   – Onder Meldingsstijl ”Geen” kiezen

   Hoop dat dat werkt!

 16. Beste Roeland,

  Ik heb hem gister gedownload, en nu doet mn telefoon helemaal niks meer.
  Geen idee of er samenhang tussen de twee bestaat maar heb hier nog nooit eerder last van gehad. Resetten dmv de thuis knop en aan/uit knop ingedrukt houden werkt niet, ook in een lader leggen of aansluiten aan mn laptop werkt niet. Enig idee hoe ik hem weer kan laten werken?

 17. mijn telefoon gaat aan op apple logo drna gaat die weer uit ? en ik had al een probleem met laden dat wanneer die uit was laadt en wnnr die aan was laden die niet … ? wat moet ik doen

 18. Mijn telefoon gaat uit wanneer hij zin heeft. De ene keer bij 60 procent. Dan weer bij 30 procent. Ook als ik bereik heb. En zet mijn 3G aan. Dan valt het bereik weg. Dan geeft mijn telefoon geen service aan ( geen bereik dus). Dit is gekomen na het laten vervangen van beide schermen. Heb je enig idee?????

Laat een reactie achter