3 beveiligingstips om de kans te maximaliseren dat je jouw iPhone terugvindt

3177
3 beveiligingstips iphone terug vinden

3 beveiligingstips iphone vindenIn mijn vorige artikel gaf ik al aan dat ik over dit onderwerp nader de diepte in zou gaan. De iPhone en iPad hebben vrij goede beveiligingsmogelijkheden, alleen is het gebruik hiervan in de praktijk vaak beperkt tot een pincode. Terwijl de kans groot is dat er allemaal privé data op staat die niet in handen mag komen van derden. Je iPhone vinden kan soms een regelrechte pain in the *** zijn, maar helaas komt het ook voor dat ie ècht kwijt is.

Mocht het dus gebeuren dat je iPhone kwijt geraakt is, dan heb ik hierbij 3 tips om de kans te maximaliseren dat je jouw iPhone terug kan vinden. Uiteraard adviseer ik je deze nú toe te passen, want achteraf heeft het vrij weinig zin meer :)

Ik heb er een video-handleiding van gemaakt, waarbij ik stap voor stap uitleg hoe je deze 3 instellingen kunt activeren en je wat achtergrond informatie geef waarom je juist deze 3 instellingen actief wil hebben.

Klik snel verder om de video te zien.iPhone vinden en beschermen

In de video-handleiding licht ik toe hoe je:

1) De pincode instelt
2) Zoek mijn iPhone/iPad instelt
3) Beperkingen instelt, zodat Zoek mijn iPhone en iCloud niet uitgeschakeld kunnen worden door een onrechtmatige ‘lener’

Mijn video op Youtube:

 

Beschikbaar in 1080p HD en ook fullscreen!

Beste weergave in volledig beeld

Op Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=jpVFbOh6EeU

 

like of deel dit artikel gadgetgoeroe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.