iOS 7 beta 4 downloaden en installeren

2909
ios 7 beta 4 downloaden

ios 7 beta 4 downloadeniOS 7 beta 4 downloaden en installeren is nú mogelijk. Uiteraard heb ik een handleiding en de bestanden voor je beschikbaar gesteld, zodat je aan de slag kunt.

Het is een veilige manier om nu alvast kennis te maken met iOS 7, met de mogelijkheid om terug te gaan naar de laatste versie van iOS 6! Ik leg het allemaal uit in mijn video handleiding.

Voordat je gaat installeren is het wel belangrijk dat je alvast iOS 7 beta downloadt, zodat je na het zien van mijn handleiding zelf direct aan de slag kan.

Heb je beta 3 al op je iDevice staan, dan heb ik hier een instructie om veilig zonder UDID te upgraden naar beta 4. Je hebt dus géén developers account nodig!

Lees snel verder om veilig te installeren en vind enkele antwoorden op de meest gestelde vragen.

Update: graag naar iOS 7 beta 5 download artikel gaan.


Inhoudsopgave

 

iOS 7 InstallereniOS 7 upgraden van vorige beta
iOS 7 beta 4 downloadeniOS 7 downgraden naar iOS 6
iOS 7 installatie voor WindowsVraag & Antwoord

 

 

iOS 7 installeren

 

In deze video toon ik hoe je iOS 7 kunt installeren op je iPhone, iPad of iPod 5e generatie. Hieronder vind je de download links.

Bekijk mijn video op Youtube. Voor het ideale formaat adviseer ik full-screen te kijken op HD. Klik hier of bekijk ‘m hieronder.

Onder de video staat meer informatie die je op weg helpt!

Mocht iTunes 11.1 beta nodig zijn voor installatie van beta 4, dan kan je die enkel voor Mac vinden: hier

Als je er wat aan hebt gehad, apprecieer ik een beloning door hieronder het artikel te liken. Thanks en succes!

Disclaimer: hoewel ik met de grootste zorg heb geprobeerd uit te leggen hoe je iOS 7 beta succesvol kunt installeren, ben ik niet verantwoordelijk voor enig falen of defect aan je Apple hardware. Gezien alle reacties van bezoekers van deze site, kun je er vanuit gaan dat de handleiding werkt.

Hou er rekening mee dat de beta-versies eigenlijk bedoeld zijn voor ontwikkelaars die weten waar ze mee bezig zijn. Zou deze handleiding leiden tot problemen, dan had ik het niet geschreven, want uiteindelijk is mijn doelstelling je te helpen meer uit je gadgets te halen!

 

iOS 7 beta 4 downloaden

Download dit bestand naar een locatie op je computer, zodat je het bestand makkelijk terug kan vinden! Het bestand verschijnt niet automatisch in iTunes, je moet dus zelf verwijzen naar de locatie van dit bestand op je computer!

Voor Mac zul je het gedownloade dmg-bestand moeten openen en dan zie je het ipsw-bestand staan. In iTunes verwijs je dus naar dit ipsw-bestand.

Voor Windows gebruikers staat hieronder extra informatie!

Gebruik het liefst Google Chrome of Firefox om de bestanden te downloaden!

iPad 4

iPad 4e generatie WiFi (model A1458): hier

iPad 4e generatie WiFi + 3G (model A1459): hier

iPad 4e generatie CDMA (model A1460): hier

 

iPad 3 / de nieuwe iPad

De nieuwe iPad WiFi (iPad 3): hier

De nieuwe iPad GSM (iPad 3): hier

De nieuwe iPad CDMA (iPad 3): hier

 

iPad Mini

iPad Mini WiFi (model A1432): hier

iPad Mini WiFi + 3G (model A1454): hier

iPad Mini WiFi + CDMA (model A1455): hier

iPad 2

iPad 2 Wi-Fi (Rev. A): hier

iPad 2 Wi-Fi: hier

iPad 2 Wi-Fi + 3G (gsm): hier

iPad 2 Wi-Fi + 3G (cdma): hier

iPhone 5

iPhone 5: (model A1428): hier

iPhone 5: (model A1429): hier

iPhone 4s

iPhone 4S: hier

iPhone 4

iPhone 4 (gsm Rev A (8GB): hier

iPhone 4 (GSM): hier

iPhone 4 (CDMA): hier

iPod touch 5e generatie

iPod touch (5e generatie): hier

 

Windows installatie

De bestanden die je downloadt zijn ingepakt in een voor Apple (Mac) geschikt voormaat ‘DMG’. Dit is een soort ‘zip’-bestand.

Er zijn 2 manieren om dit bestand op Windows gebruiksklaar te maken:

 • Hernoem het ‘dmg’-bestand naar ‘ipsw’.
 • Gebruik 7zip om het bestand uit te pakken.

Indien je het dmg-bestand wil hernoemen, dan zul je de ‘extensie’, dus het deel ná de punt in de hele bestandsnaam moeten wijzigen naar ‘ipsw’ ipv van ‘dmg’.

Voorbeeld: IBETADOWNLOAD ios_7_beta_4__iphone_4_gsm__11a4435d.dmg => wijzig je naar IBETADOWNLOAD ios_7_beta_4__iphone_4_gsm__11a4435d.ipsw

Er mag dus niet IBETADOWNLOAD ios_7_beta_4__iphone_4_gsm__11a4435d.dmg.ipsw staan, want dan werkt het niet.

Een andere manier is via 7Zip:

Op Windows kun je het gedownloade dmg-bestand uitpakken met 7Zip. Je krijgt dan een IPSW-bestand en die heb je nodig om in iTunes te laden, zoals ik op de video laat zien. Lees onderstaande instructie.

Extra informatie voor Windows gebruikers met 7zip:

Indien je het hebt uitgepakt, dan kun je een aantal bestanden te zien krijgen, zie hieronder:

 

ios 7 beta download

Rechter-klik het bestand ‘2.hfs’ aan en druk vervolgens op ‘Uitpakken naar’ of ‘Extract to’. Je moet wel 7zip hebben geïnstalleerd om deze optie te zien.

Als je dat gedaan hebt, zie je een mapje en daar zit het IPSW-bestand in voor jouw iDevice.

Vervolgens verwijs je in iTunes naar dit bestand, door de ‘Shift’-toets ingedrukt te houden en dan te klikken op de ‘Update’-knop. Onthoud dus waar het mapje staat dat uit ‘2.hfs’ komt of verplaats deze naar een makkelijke locatie, zoals het Bureaublad. Succes!

 

iOS 7 beta upgraden

Heb je nu al iOS 7 beta 3, dan kan je via ‘de lucht’ upgraden. Dat is het zogenaamde over-the-air (OTA) upgraden. In mijn artikel hoe je van beta 1 naar beta 2 kon upgraden via OTA, laat ik zien hoe dit precies werkt. Dit principe werkt ook voor beta 3 naar beta 4, dus doe er je voordeel mee, want het scheelt je heel veel tijd :)

Tip: ik ondervond problemen met OTA als ik het via mobiel internet wilde downloaden, de server toonde dat er geen update was. Download het bestand daarom via WiFi. Voordeel is dat je bundel ook ontlast wordt :)

 

iOS 7 downgraden naar iOS 6

Voor een goede installatie van iOS 7 beta, zul je de stappen in de video echt precies zo moeten uitvoeren, omdat je anders te zien kan krijgen dat je geen developer bent. Dit probleem ontstaat als je niet op de ‘Update’-knop gedrukt hebt, maar op de ‘Herstel’-knop.

Je zult je telefoon moeten resetten, door iOS 6 er weer op te zetten. Ik heb daar een artikel met video-handleiding over geschreven, die je op weg helpt om opnieuw te beginnen. Het is dan weer mogelijk om opnieuw iOS 7 te installeren.

Een andere manier om wat vreemde zaken op te lossen is, door de Home-knop en de Power-knop gezamenlijk/tegelijk ingedrukt te houden tot je telefoon uit gaat. Daarna kun je de iPhone weer vertrouwd opnieuw op starten.

 

Vraag & Antwoord

V: Ik krijg de melding te zien dat ik geen developer ben. Kan ik iOS 7 installeren? En hoe kan ik nu terug naar iOS 6?

A: Omdat je niet op de ‘Update’-knop gedrukt hebt, krijg je deze melding te zien. Je hebt op de ‘Herstel’-knop gedrukt. Lees mijn artikel met vide0-handleiding hoe je terug kan gaan naar iOS 6. Daarna kun je opnieuw proberen iOS 7 te installeren via dit artikel. Je hoeft dus géén developer te zijn, zo lang je de instructies volgt in dit artikel :)

 

V: Er gebeuren rare dingen met mijn iPhone. Kan ik terug naar iOS 6?

A: Natuurlijk, geen probleem. In mijn artikel met vide0-handleiding laat ik zien hoe je terug kan naar iOS 6.

 

V: Mijn scherm staat op zwart, wat kan ik proberen?

A: Probeer de Home-knop en Power-knop tegelijk ingedrukt te houden voor ongeveer 6 a 7 seconden, waarna je iPhone opnieuw zal opstarten.

 

V: Ik krijg rare bestanden te zien na het downloaden, waar ligt dit aan?

A: Er zijn reacties binnengekomen van gebruikers die melden dat Internet Explorer en Safari problemen kunnen geven via de download-service van Mega. Ik adviseer daarom om Google Chrome of Firefox te gebruiken.

 

V: Als de officiele versie van iOS 7 uit komt, kan ik dan upgraden?

A: Hoogstwaarschijnlijk wel. Je zal dan eerst moeten downgraden naar iOS 6, wat ik in mijn artikel met vide0-handleiding laat zien, en dan kan je probleemloos upgraden naar iOS 7 official. Dit is de procedure zoals die altijd geweest is voor de vorige beta versies.

 

V: Kan ik mijn back-up terug zetten als ik van iOS 7 terug ga naar iOS 6?

A: Omdat je met iOS 7 een back-up maakt met een versie die nieuwer is dan iOS 6, zal iTunes een melding geven je back-up te nieuw is voor iOS 6. Mijn advies is om gewoon een back-up te maken van iOS 6, die ergens bewaart en vervolgens die later eventueel kan gebruiken bij een downgrade naar iOS 6.  Dit zal dan niet de meest recente back-up zijn, maar het is beter dan geen back-up :)

 

V: Wat zijn de nieuwe features in iOS 7 beta 4?

A: Op iPhoneclub.nl kun je in dit artikel meer vinden over de ontdekte features.

 

like of deel dit artikel gadgetgoeroe

 


DELEN
Al sinds z'n 5e geinteresseerd in alles wat met computertechnologie te maken heeft. Heeft 100-en computers gerepareerd en geassembleerd. Houdt er ook van om gadgets te tweaken en op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de wereld van internet, technologie en gadgets.In het dagelijks leven is Roeland werkzaam als Product Manager. Naast zijn baan houdt hij zich ook bezig met DJ-en en sporten. Op Google+
 • Danny vd Bosch

  Ik las ergens anders op een forum dat je ook iTunes 11.1 beta moet hebben, anders krijg je een foutmelding, klopt dat?

  • Dat is mij nog niet ter oren gekomen. Maar als het zo is, dan hoor ik het graag! Dan probeer ik iTunes 11.1 beta ter download aan te bieden.

   Bedankt voor je input.

   • Nichal

    Betekent dit dat je met een Windows 8-laptop niet kunt upgraden van iOS 6.1.4 naar iOS7 bèta 4?

    Had nog een klein vraagje: als de Golden Master uitkomt en je hebt dan deze versie maar je wilt daarna de Final installeren. Dan moet je dus eerst downgraden naar 6.14. Is het wel mogelijk om de back-up van de Golden Master te gebruiken bij de Final? Aangezien deze versies nagenoeg identiek zouden moeten zijn…

    • Dat is een goede vraag, waarvan ik vermoed dat het antwoord ‘ja’ is. Ik adviseer je toch echt om een backup van iOS 6 te maken, in het geval het niet zou werken.

     Je kan dan eerst terug gaan naar iOS 6, die oude back-up herstellen om vervolgens te upgraden naar iOS 7 Final.

     Zover ik begrijp kan je het nu nog installeren met de huidige laatste versie van iTunes. :)

 • Demolition7676

  Hier via OTA (WiFi) van beta 3 naar beta 4 ge-update zonder problemen.
  Merk dat alles een stuk sneller werkt.

  • Dank voor de compliment! Werkt hier ook een stuk sneller dan voorheen. Wist niet dat je een duimpje kon doen op Discus :)

   • Demolition7676

    Bericht via iPhone geplaatst……zou niet eens weten hoe een duimpje te plaatsen op Pc of Mac ;-)

 • Ron068

  Hallo beta 3 over the air geüpdatet en het werkt perfect geen problemen ondervonden tot nu toe via wifi

 • Enskude

  Had in beta 3 problemen met pushbericht meldingen. Van facebook en instagram krijg ik wel meldingen, alleen word er geen geluid of trilfunctie afgespeeld, heb hem net geupdate naar beta 4 maar ook daar blijft doet die het niet.. Iemand enig idee waar het aan kan liggen en hoe ik dit kan oplossen?

  • Ik denk dat dit iets is dat via de apps van de aanbieders zelf opgelost zal moeten worden.

 • Erwin

  Ik krijg nu als ik me Iphone aan me (windows) pc aansluit dat hij de aangesloten iphone niet kan identificeren. Kan ik hier wat aan doen of moet ik hem proberen via de internet download? Heb het nu gedaan via de wifi.

  • Erwin

   Dit kan niet btw omdat die me iphone niet herkent natuurlijk

  • Erwin

   Inmiddels verholpen! Heb I-Tunes eraf gehaald en opnieuw geïnstalleerd en nu herkent die hem wel.

 • Roy

  Het dmg bestand de iPhone 5 (model A1429) zegt: geen activeerbare bestandssystemen..?

  • Ik zie het ja… Heb nu een andere link geplaatst. Werkt het nu wel?

   • Roy

    Yes! Bedank voor de duidelijke uitleg. iOS 7 met succes op mijn iPhone 5 geïnstalleerd!

 • Kaj

  Kan ik mijn tel upgraden zonder problemen als de officiele versie uitkomt van ios 7, zodra ik hem eerst op deze manier op mijn tel zet?

 • Noel wijn

  Ik heb ipad 3 ( 10b329) maar welke moet ik dan downloaden ?

  • Welk model heb je? Een met 3G of alleen de WiFi? Met 3G download je de GSM-versie, zo niet, dan de WiFi-versie.

 • Noel wijn

  Ik heb alleen wifi bedank

 • Stijn

  Mijn download stopt steeds rond de 50%. Enig idee hoe dit kan komen? Genoeg ruimte beschikbaar.

  • Ligt aan Mega in combinatie met je browser. Mijn advies is probeer een andere browser, zoals de laatste versie van Firefox.

 • Noel wijn

  hoe kom jij op dat waar je kan updaten want ik heb een windows comuter

 • Pingback: iOS 7 beta 3 downloaden en installeren - Gadgetgoeroe.nl()

 • Stijn

  Oke. Thanks!

 • Geert

  Werkt perfect! Bedankt Roeland

 • Melvin

  ik heb een iphone 4 gsm en heb die dus gedownload maar als ik dat op itunes wil doen dan zegt die dat de iphone niet kan worden bijgewerkt omdat de firmwarebestand niet compatibel is, kan ik dit oplossen?

  • heb je het bestand dat je gedownload hebt, uitgepakt, zoals ik beschreven heb in mijn artikel?

   • melvin

    nee dat was ik vergeten maar het lukt me niet om het bestand uit te pakken met 7zip ik krijg wel een ipsw bestand maar ik kan niet naar die 2 hfs enzo die je moet krijgen of weet niet waar ik die kan vinden

 • Huug

  Ik had ios 7 op mijn iPhone geïnstalleerd maar dan krijg ik in beeld dat ik een ios developer account nodig heb hoe kan ik ios installeren zonder account?

  • graag even in de Vraag & Antwoord bekijken, daar wordt deze vraag beantwoord :)

 • melvin

  weet iemand hoe je het moet uitpakken met 7zip?!

  • Als je 7zip geinstalleerd hebt, kun je het gedownloade dmg-bestand rechterklikken en dan op ‘uitpakken’ drukken. Dan krijg je de bestanden te zien, waar ik het in het artikel over heb.

   Je kan het ook makkelijker maken door de naam te wijzigen van het gedownloade dmg-bestand, ‘dmg’ te verwijderen (na de punt) en dan daarvoor in de plaats ‘ipsw’ te zetten. Dan druk je op ‘enter’.

 • ThijsBedeaux

  wat geberued er met mijn iphone als de nieuw beta versie uitkomt? zal die dan op lock springen en dat ik hem niet meer kan gebruiken?

  • Tot nu toe kon elke beta geupgrade worden via de ‘over-the-air’ update. Dus het lijkt me niet waarschijnlijk dat er een ander mechanisme door Apple gebruikt gaat worden.

   • ThijsBedeaux

    ok bedankt! fijn dat er zo snel gereageerd word… (duimpje)

 • melvin

  ik heb de naam al keer verander en toen zei hij nog steeds hetzelfde heb ook nagekeken of hij klopte en had een iphone gsm

 • melvin

  het is me gelukt maar als ik op die 2.hfs druk krijg ik geen uit pakken of extract to er te staan

 • Michael

  Iphone 5 blijft hangen op het laadscherm (met apple logo) nadat itunes de melding geeft dat de iphone opnieuw opgestart wordt, wat te doen??

  • Graag even de home en powerknop tegelijk ingedrukt houden voor tien seconden.

 • Dave

  Bij mij geeft hij continu aan dat het bestand niet compatibel is ???

  • melvin

   bij mij dus ook ook al verander ik de naam

  • Om je te kunnen helpen heb ik meer info nodig. Dus welke idevice gebruik je, welk bestand heb je gedownload? Gebruik je windows, zo ja, welke versie?

 • Danny Kamp

  Hier het zelfde..
  iPad 3e Gen. WiFi
  iPhone 4S

  WIndows 8 x64, met de laatste versie van iTunes..
  Krijg de melding (na het hernoemen van de bestanden) dat het niet compatible is.

  • :) mooi zo. Ik wilde net vragen, want je moet dit zien.

   Alleen met dat bestand kun je (in dit geval de iPad 3 wifi) updaten. Al het andere leidt tot het niet laden van het update-bestand.

   • Danny Kamp

    Klopt dat zag ik ook, had namelijk enkel de extensie veranderd van dmg naar ipsw.
    Maar het werkt, en daar gaat het immers om :)

 • gerard

  bij mijn iphone 5 zei itunes dat er een onbekende fout was opgetreden en dat mijn iphone in de herstelmodus zat. wat ging er fout?

  • Had je een jailbreak? Heb je het opnieuw geprobeerd en lukt het dan wel?

   • gerard

    ik heb geen jailbreak, zal ik het opnieuw proberen?

 • Shanna

  ik heb een iphone 4 (GSM) en windows 7 laptop,
  heb het bestand in 7zip uitgepakt.
  maar als ik dan in itunes het mapje aanklik staat er dat het fimwarebestand niet compatibel is.

  • Ziet het bestand dat je hebt uitgepakt er uit als zo’n lego-blokje?

   • Shanna

    ja! ik probeer het bestand nu nog een keer uit te pakken, kijken of die het op de een of andere manier het dan wel doet.

    • Hmm.. kun je de andere 2 iPhone 4-bestanden eens proberen? Dus op dezelfde manier uitpakken zodat je dat lego-blokje krijgt.

     Dat kan niet fout gaan, iTunes zal dezelfde melding geven als het bestand niet goed is. Ik hoor graag welke wèl kon laden :)

     • Shanna

      ik heb itunes nog een keer nagekeken en die draait echt op de laatste versie,
      ik ga nu de andere 2 iphone 4 bestanden proberen. eens kijken of dat werkt.

     • Ik heb een nieuwe versie van de iPhone 4 GSM geplaatst. Ik hoor graag of dat lukte.

   • Shanna

    dit is de volledige naam : iPhone3,1_7.0_11A4435d_Restore ,
    maar als ik het uitpak in 7zip staat er wel .ipsw achter.

 • Pedro83

  Ik heb een Iphone 5. Heb precies hetzelfde probleem als Shanna. Laptop draait op Vista.

  • Fysiek achterop je iPhone staat het model. Kans is groot in jouw geval dat je de A1429 moet downloaden.

   • Pedro83

    Beste Roeland,

    Ik heb beide geprobeerd. Telkens hetzelfde probleem.

   • OK. Kun je zorgen dat je de laatste versie van iTunes gedownload hebt? En daarnaast heb je ook de laatste iOS versie nodig, 6.1.4. dus.

 • Bart

  mijn statusbalk liep vast.. ca een uur gewacht, maar bleef dezelfde status, vervolgens gereset.. hij is nu via itunes e.e.a. aan het herstellen. enig idee wat dit kan zijn? kan ik het opnieuw proberen?
  ik heb een iphone 5 en heb de upgrade uitgevoerd met model A1429, ofwel het ispw bestand. dank en groet

  • Melissa

   Had ik ook! Ben hem nu aan het herstellen via itunes. Wacht op een reactie van jouw vraag en dan bekijk ik of ik het nog eens probeer.. Of gewoon wacht tot het najaar :)

  • Je zou het idd opnieuw moeten kunnen proberen. Ik hoor graag of dat gelukt is!

 • its me!

  Hi,

  Het gaat hier even om de iPad 2 ik heb net de ( iPad2,1_6.1.3_10B329_Restore..ipsw) binnen voor het geval…

  En ben aan het downloaden van (iOSDay.com_ios_7_beta_4__ipad_2_wifi__11a4435d.dmg) hoe zal ik hem hernoemen in ipsw??

 • its me!

  Ok done. hernoemen werkte niet melding ‘niet compatibel’ dus optie 2 7zip en dat werkte super hij is al opgestart nette uitleg en video dank je wel hier voor..

 • jamero

  hoi ik heb een iphone 4 model a1332 en ik heb de gsm verzie gedownload en ik heb de naam verranderd en er kwam en lego blokje maar toen ik wou update zegt hij dat de fimwarebestand niet compatibel is. en ik heb een windows 7 laptop

  • Ik heb de link naar de iPhone 4 gsm aangepast, kan je het opnieuw proberen?

   • jamero

    ik heb hem opnieuw gedownload en het werkt nog steeds niet wat kan ik er nog aan doen zou het kunnen dat je eerst beta 1 moet hebben

 • Melissa

  Mijn iphone 4s is opnieuw opgestart en doet er nu heeeeeel lang over om te laden, die laadbalk blijft maar leeg met een minuscuul wil streepje. Al 2x opnieuw opgestart. Wat nu?

  • Ik heb de 4s-link aangepast. Kun je het opnieuw downloaden en opnieuw proberen? Ik hoor graag of dat lukte.

 • Clina

  Goedemorgen, ik heb een iPhone 4s en ik heb het bestandje gedownload voor de juiste iOS 7 installatie. Maar wat ik ook probeer iTunes blijft aangeven dat de firmware niet geschikt is voor mijn iPhone. Ik heb het dmg bestand veranderd en dat werkte niet. Toen heb ik het met zip7 geprobeerd en dan blijft het zelfde probleem zich voordoen. Ik heb de nieuwste ios6.1.3 en de nieuwste iTunes….wat kan ik nu nog proberen? Alvast bedankt Clina

  • Ik heb de 4s-link aangepast. Kun je misschien het bestand opnieuw downloaden met het nieuwe bestand?

   • Clina

    Gedaan en gelukt! Super bedankt! Ben er heel erg blij mee :):)

 • hansbelt

  Ik heb mijn iPhone en iPad van iOS7 voorzien en het werkt perfect. Duidelijke instructie zodat zelfs ik het snapte ;-) Ik heb ook een downgrade op een iPhone uitgevoerd omdat mijn vrouw het nieuwe iOS niks vond. Ging helemaal prima, alleen nadat ik de backup vervolgens had teruggezet werden niet alle apps die er voorheen op stonden (en ook bij iOS7) opnieuw geinstalleerd. Vreemd, maar niet onoverkomelijk.

  Tot slot nog een vraagje, heb je ook een handleiding en download voor Mavericks op mijn MacBook Air?

  grtz.,
  Hans.

  • Leuk om te horen, daar doe ik t voor. :)

   Laat dat nou net mijn volgende artikel worden volgende week… ;)

 • Clina

  Nog even 1 vraagje :), kan ik ‘m nu ook jailbreaken? Zo ja….heb je dan ook een link? Alvast bedankt!

  • Vanaf het strand…

   Nope. Ze komen nooit met een jailbreak tijdens beta.

   • Clina

    Oke bedankt :). Alleen heb ik trouwens nu wel een klein probleem met m’n muziek. Als ik nu met iTunes wil synchroniseren zegt hij dat er een andere iPhone gekoppeld staat en dat ik die van mij eerst moet wissen en dan gaat hij hij m synchroniseren met m’n iTunes bibliotheek….maar als ik dat doe dan ben ik m’n ios7 toch kwijt???

    Thnx!

 • just asking

  waarom zou je een beta versie jailbreaken is toch al tijdelijk?

 • Carlo

  De download voor de ipad2 rev a blijft steeds hangen op 88% en loopt dan niet meer door. Kun je eens naar de link kijken?

  • Je zult het in een andere browser moeten proberen. Ik heb geen invloed op de dienst van Mega. Gebruik de laatste versie van Firefox eens?

 • Jelle Swets

  Hoi,

  Ik heb het bestand voor de iphone 4s gedownload maar hji geeft aan dat het filmwarebestand niet compitabel is (ik heb .dmg al veranderd naar .ipsw) en ik heb het bestand al opnieuw gedownload maar hij geeft nog steeds dezelfde melding.

  PS. ik gebruik windows 8

 • Martijn

  Iphone 4(gsm) geeft dezelfde melding. Niet compitabel. werkt op windows 7

 • Martin Schrijver

  IOS7 beta 4 ging tot 2 keer niet goed op een iphone 4S

  het laadbalkje bleef maar hangen.

  uiteindelijk beta 3 geïnstalleerd deze ging helemaal goed.

  daarna geüpgraded naar beta 4.

  misschien heeft iemand anders nog iets aan deze tip.

  1 nadeel, bij mij herkent iTunes de telefoon nu niet meer. Hij vraagt telkens om hem opnieuw aan te sluiten.

  bedankt voor je duidelijke handleiding!
  heb het ook op facebook gepost, hopelijk vinden zo nog meer mensen je site.
  vr groet,
  martin

  • Jelle Swets

   Werkt jammer genoeg ook niet bij mij :( hij blijft nog steeds aan geven dat et filmwarebestand niet compitabel ia

   • Ik wil je graag helpen, maar heb je meer info voor me?
    Windows 8 gebruik je, hebt een 4s. Ik heb de link nl. al een keer aangepast en bij iemand anders is het toen wel gelukt.

    Weet je zeker dat je het volledige bestand gedownload hebt? Zou je het anders eens in een andere browser kunnen downloaden, zoals de laatste versie van Firefox?

    Tot slot is het belangrijk om de laatste versie van iTunes op je pc te hebben. Ik hoor graag of het jou verder hielp.

    • Jelle Swets

     Ik heb de laatste versie van itunes en firefox maar het werkt nog steeds niet. Ik heb verder een samsung laptop en ios 6.1.3 geinstaleerd op mn iphone en ik heb alle stappen precies gevolgd maar het werkt niet. Ik heb ook van andere sites ios 7 beta 4 gedownload en die deden het ook niet en ik heb eerdere versies gedownload van ios 7 en die deden et ook niet

     • Ok bedankt voor je terugkoppeling. Ik zie meer reacties van de 4s die niet lukken. Ik heb geen idee :(

     • Jelle Swets

      Ik heb net van een andere site iOS 7 beta 3 gedownload en die doet et nu loop ik alleen nog tegen een 3194 foutmelding aan in iTunes

  • Graag gedaan en dank voor het verder posten op je FB! :)

   Toch blijf ik het vreemd vinden waarom het bij sommigen niet lukt :(
   Het lijkt tot nu toe alleen bij Windows 7/8 voor te komen en sommige bestanden. Wat is jouw setup qua computer e.d.?

 • roman

  ik heb een iphone 5, als ik deze software download loopt hij vast bij het laadscherm met het apple logo erboven, ik heb de iphone terug gezet op ios6. nog een keer proberen hopen dat hij niet vast loopt?

  • Het kan even duren waardoor je misschien de indruk krijgt dat het vast loopt. Ik zou het gewoon afwachten, kan een minuut of 10 duren.

   Dus probeer het anders nog eens? :)

 • FG

  Hoi,
  Ik heb zojuist iOS 7 geïnstalleerd op m’n iPhone 4. Alles werkt prima! Thanks voor de goede handleiding! :)

  • jamero98

   hoi mag ik vragen hoe je dit gedaan hebt want bij mij lukt het niet

   • FG

    Hi… Ik heb eerst het bestand iPhone 4 (GSM) gedownload en vervolgens de stappen in de video gevolgd. Hoop dat ’t jou ook lukt! Gr.

  • Leuk om te horen! :)

 • Tiago

  Krijg hier de melding dat de firmware niet compatible is helaas.

  • Tiago

   BTW een iphone 4s

  • Tiago

   Iphone 4s btw

 • maartenw

  Werkt perfect Roeland! Bedankt voor de goede tutorial!
  Kan ik straks op dezelfde manier naar beta5? of zelfs via OTA?

  • Graag gedaan :)

   Die kans is heel groot van wel ja, via OTA, want zo is het bij mij tot nu toe elke keer gelukt.

 • Jan

  Roeland, top dank je wel!

 • Jan

  In aanvulling op het vorige: ios7 werkt prima, alleen kan ik geen apps meer installeren en/of updaten. Lijkt me logisch, kan ik me bij Apple nog aanmelden om wel te mogen updaten… Hoe dan ook, eind september is ios7 er gewoon en dan kan het gewoon wel. Nogmaals: goed werk Roeland!

  • Ik kan gewoon apps installeren en updaten. Werkt het bij jou nog steeds niet?

 • jamero98

  hoi ik heb het nog een keer gedaan maar dan op een mac en hij doet het nog steeds niet

 • Tiago

  Voor iphone 4s gebruikers die dezelfde fout krijgen namelijk: Firmaware niet compatible. Eerst Beta 3 instaleren en daarna update naar beta 4

 • Ron068

  Zag net dat beta 5 al uit is iemand ervaring met updaten naar beta 5

 • Danny vd Bosch

  Kunt u misschien ook weer de downloadlinks in een post plaatsen?

 • derek

  Ik heb ios 7 beta 4 op mijn iphone 5..maar kan nog steeds niet updaten naar beta 5..waar kan het aanliggen??

  • probeer even via wifi verbinding te maken, en dan nogmaals kijken of er een update is. Het zal nu overigens ook druk zijn, dus het kan even duren :)

   • derek

    Ja ik heb wifi aan..had hem 1 uur geupdate naar beta 4…zou het daaraan liggen?

 • Beta 5 artikel staat online, graag daar verder gaan!
  Ga naar http://www.gadgetgoeroe.nl/handleidingen/ios-7-beta-5-download/