iOS 7 beta 5 download en installeren met 8 min video

3827
ios 7 beta 5 download

ios 7 beta 5 downloadiOS 7 beta 5 download en installeren is -nú- mogelijk met behulp van dit artikel. Wil je zonder developer-account kennis maken met iOS 7 en twijfel je nog of jij het voor elkaar kan krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Uiteraard heb ik een handleiding en de bestanden voor je beschikbaar gesteld, zodat je zelf aan de slag kunt.

Het is een goede manier om nu alvast kennis te maken met iOS 7, met de mogelijkheid om terug te gaan naar de laatste versie van iOS 6! Ik leg het allemaal uit in mijn video handleiding.

Voordat je gaat installeren is het wel belangrijk dat je alvast iOS 7 beta 5 downloadt, zodat je na het zien van mijn handleiding zelf direct aan de slag kan.

Heb je beta 4 al op je iDevice staan, dan heb ik hier een instructie om veilig zonder UDID te upgraden naar beta 5. Je hebt dus géén developers account nodig!

Lees snel verder om veilig te installeren en vind enkele antwoorden op de meest gestelde vragen.


Inhoudsopgave

 

iOS 7 beta 5 InstallereniOS 7 upgraden van vorige beta
iOS 7 beta 5 downloadeniOS 7 downgraden naar iOS 6
iOS 7 installatie voor WindowsVraag & Antwoord

 

 

iOS 7 beta 5 installeren

 

In deze video toon ik hoe je iOS 7 kunt installeren op je iPhone, iPad of iPod 5e generatie. Hieronder vind je de download links.

Bekijk mijn video op Youtube. Voor het ideale formaat adviseer ik full-screen te kijken op HD. Klik hier of bekijk ‘m hieronder.

Onder de video staat meer informatie die je op weg helpt!

Mocht iTunes 11.1 beta nodig zijn voor installatie van beta 4, dan kan je die enkel voor Mac vinden: hier

Als je er wat aan hebt gehad, apprecieer ik een beloning door hieronder het artikel te liken. Thanks en succes!

Disclaimer: hoewel ik met de grootste zorg heb geprobeerd uit te leggen hoe je iOS 7 beta succesvol kunt installeren, ben ik niet verantwoordelijk voor enig falen of defect aan je Apple hardware. Gezien alle reacties van bezoekers van deze site, kun je er vanuit gaan dat de handleiding werkt.

Hou er rekening mee dat de beta-versies eigenlijk bedoeld zijn voor ontwikkelaars die weten waar ze mee bezig zijn. Zou deze handleiding leiden tot problemen, dan had ik het niet geschreven, want uiteindelijk is mijn doelstelling je te helpen meer uit je gadgets te halen!

 

iOS 7 beta 5 download

Download dit bestand naar een locatie op je computer, zodat je het bestand makkelijk terug kan vinden! Het bestand verschijnt niet automatisch in iTunes, je moet dus zelf verwijzen naar de locatie van dit bestand op je computer! ios 7 beta 5 download 2

Voor Mac zul je het gedownloade dmg-bestand moeten openen en dan zie je het ipsw-bestand staan. In iTunes verwijs je dus naar dit ipsw-bestand.

Voor Windows gebruikers staat hieronder extra download informatie!

 

 

Gebruik het liefst Google Chrome of Firefox om de bestanden te downloaden!

iPad 4

iPad 4e generatie WiFi (model A1458): hier

iPad 4e generatie WiFi + 3G (model A1459): hier

iPad 4e generatie CDMA (model A1460): hier

 

iPad 3 / de nieuwe iPad

De nieuwe iPad WiFi (iPad 3): hier

De nieuwe iPad GSM (iPad 3): hier

De nieuwe iPad CDMA (iPad 3): hier

 

iPad Mini

iPad Mini WiFi (model A1432): hier

iPad Mini WiFi + 3G (model A1454): hier

iPad Mini WiFi + CDMA (model A1455): hier

iPad 2

iPad 2 Wi-Fi (Rev. A): hier

iPad 2 Wi-Fi: hier

iPad 2 Wi-Fi + 3G (gsm): hier

iPad 2 Wi-Fi + 3G (cdma): hier

iPhone 5

iPhone 5: (model A1428): hier

iPhone 5: (model A1429): hier

iPhone 4s

iPhone 4S: hier

iPhone 4

iPhone 4 (gsm Rev A (8GB): hier

iPhone 4 (GSM): hier

iPhone 4 (CDMA): hier

iPod touch 5e generatie

iPod touch (5e generatie): hier

 

Windows installatie

ios 7 beta 5 downloadDe bestanden die je downloadt zijn ingepakt in een voor Apple (Mac) geschikt voormaat ‘DMG’. Dit is een soort ‘zip’-bestand.

Er is 1 manier om dit bestand op Windows gebruiksklaar te maken:

 • Hernoem het ‘dmg’-bestand naar ‘ipsw’.
 • Gebruik DMG-extractor om het bestand uit te pakken.

Update: je krijgt het beste resultaat door DMG-extractor goed te gebruiken. Anders krijg je een foutmelding bij het laden van het bestand in iTunes!

Hernoemen van iOS 7 beta bestand

Indien je het dmg-bestand wil hernoemen, dan zul je de ‘extensie’, dus het deel ná de punt in de hele bestandsnaam moeten wijzigen naar ‘ipsw’ ipv van ‘dmg’. Dat doe je als volgt:

 

ios 7 beta 5 download naam wijzigen
Rechterklik op het bestand.
Klik op ‘Naam wijzigen’.

 

ios 7 beta 5 download naam wijzigen 2
De naam is aan te passen.
Wijzig het deel na de punt, dus ‘dmg’, naar ‘ipsw’ (zonder aanhalingstekens).

 

ios 7 beta 5 download naam wijzigen 3
Als het gewijzigd is, ziet het er uit zoals op dit plaatje.

 

ios 7 beta 5 download naam wijzigen 4
Er komt een melding, druk op Ja.

 

ios 7 beta 5 download naam wijzigen 5
Voila! Het bestand is succesvol aangepast.

ios 7 beta 5 download IPSW

Gevolg: je krijgt een IPSW-bestand, te herkennen als ‘lego-blokje‘.

 • Dit bestand laad je in iTunes, via ‘Shift-knop‘ ingedrukt houden terwijl je op de ‘Zoek naar Update‘-knop drukt en dan op zoek gaat naar de locatie waar dit IPSW-bestand is opgeslagen door jou.

 

DMG-Extractor gebruiken

Een andere manier is via DMG-extractor:

 

Gevolg: je krijgt een IPSW-bestand, te herkennen als ‘lego-blokje‘.

 • Dit bestand laad je in iTunes, via ‘Shift-knop‘ ingedrukt houden terwijl je op de ‘Zoek naar Update‘-knop drukt en dan op zoek gaat naar de locatie waar dit IPSW-bestand is opgeslagen door jou.

ios 7 beta 5 download IPSW

 

 

iOS 7 beta upgraden vanaf vorige beta versie

Heb je nu al iOS 7 beta 4, dan kan je via ‘de lucht’ upgraden. Dat is het zogenaamde over-the-air (OTA) upgraden.

ios 7 beta 5 download ota update 2

In mijn artikel hoe je van beta 1 naar beta 2 kon upgraden via OTA, laat ik zien hoe dit precies werkt. Dit principe werkt ook voor beta 4 naar beta 5, dus doe er je voordeel mee, want het scheelt je heel veel tijd :)

Tip: ik ondervond problemen met OTA als ik het via mobiel internet wilde downloaden, de server toonde dat er geen update was. Download het bestand daarom via WiFi. Voordeel is dat je mobiele databundel ook ontlast wordt :)

 

iOS 7 downgraden naar iOS 6

Voor een goede installatie van iOS 7 beta, zul je de stappen in de video echt precies zo moeten uitvoeren, omdat je anders te zien kan krijgen dat je geen developer bent. Dit probleem ontstaat als je niet op de ‘Zoek naar Update’-knop gedrukt hebt, maar op de ‘Herstel’-knop.

ios 7 beta 5 download downgrade ios 6

Je zult je telefoon/iPad moeten resetten, door iOS 6 er weer op te zetten. Ik heb daar een artikel met video-handleiding over geschreven, die je op weg helpt om opnieuw te beginnen. Het is dan weer mogelijk om opnieuw iOS 7 te installeren.

Een andere manier om wat vreemde zaken op te lossen is, door de Home-knop en de Power-knop gezamenlijk/tegelijk ingedrukt te houden tot je telefoon uit gaat. Daarna kun je de iPhone weer vertrouwd opnieuw op starten.

 

Vraag & Antwoord

ios 7 beta 5 download faq

V: Ik krijg de melding te zien dat ik geen developer ben. Kan ik iOS 7 installeren? En hoe kan ik nu terug naar iOS 6?

A: Omdat je niet op de ‘Zoek naar update’-knop gedrukt hebt voordat je het iTunes iOS 7 ipsw-bestand ging laden, krijg je deze melding te zien. Je hebt helaas op de ‘Herstel’-knop gedrukt. Lees mijn artikel met vide0-handleiding hoe je terug kan gaan naar iOS 6, want dat is de enige stap die je nu nog kan doen. Daarna kun je opnieuw proberen iOS 7 te installeren via dit artikel. Je hoeft dus géén developer te zijn, zo lang je de instructies goed volgt in dit artikel :)

 

V: Er gebeuren rare dingen met mijn iPhone. Kan ik terug naar iOS 6?

A: Natuurlijk, geen probleem. In mijn artikel met video-handleiding laat ik zien hoe je terug kan naar iOS 6.

 

V: Mijn scherm staat op zwart, wat kan ik proberen?

A: Probeer de Home-knop en Power-knop tegelijk ingedrukt te houden voor ongeveer 6 a 7 seconden, waarna je iPhone opnieuw zal opstarten.

 

V: Ik krijg rare bestanden te zien na het downloaden, waar ligt dit aan?

A: Er zijn reacties binnengekomen van gebruikers die melden dat Internet Explorer en Safari problemen kunnen geven via de download-service van Mega. Ik adviseer daarom om Google Chrome of Firefox te gebruiken.

 

V: Als de officiële versie van iOS 7 uit komt, kan ik dan upgraden?

A: Hoogstwaarschijnlijk wel. Je zal dan eerst moeten downgraden naar iOS 6, wat ik in mijn artikel met video-handleiding laat zien, en dan kan je probleemloos upgraden naar iOS 7 official. Dit is de procedure zoals die altijd geweest is voor de vorige beta versies.

 

V: Kan ik mijn back-up terug zetten als ik van iOS 7 terug ga naar iOS 6?

A: Omdat je met iOS 7 een back-up maakt met een versie die nieuwer is dan iOS 6, zal iTunes een melding geven je back-up te nieuw is voor iOS 6. Mijn advies is om gewoon een back-up te maken van iOS 6, die ergens bewaart en vervolgens die later eventueel kan gebruiken bij een downgrade naar iOS 6.  Dit zal dan niet de meest recente back-up zijn, maar het is beter dan geen back-up :)

 

V: Wat zijn de nieuwe features in iOS 7 beta 5?

A: Op iPhoneclub.nl kun je in dit artikel meer vinden over de ontdekte features.

 

Als je iets aan dit artikel gehad hebt, dan ontvang ik graag een Like, G+, of tweet als beloning. Of deel de link op je website. Dank!

like of deel dit artikel gadgetgoeroe


DELEN
Al sinds z'n 5e geinteresseerd in alles wat met computertechnologie te maken heeft. Heeft 100-en computers gerepareerd en geassembleerd. Houdt er ook van om gadgets te tweaken en op de hoogte te blijven van alles wat speelt in de wereld van internet, technologie en gadgets.In het dagelijks leven is Roeland werkzaam als Product Manager. Naast zijn baan houdt hij zich ook bezig met DJ-en en sporten. Op Google+
 • Pingback: iOS 7 beta 3 downloaden en installeren - Gadgetgoeroe.nl()

 • Pingback: ios 7 beta 4 downloaden en installeren - Gadgetgoeroe.nl()

 • Ron068

  Hallo geupgrade naar beta 5 en werkt idd prima

 • HB

  Beta 4 nooit werkend gekregen. Eerst beta 3 geïnstalleerd nu met succes de update naar beta 5 gedaan.

 • derek

  ik ga deze direct op de iphone zetten..krijg nog steeds geen melding van update via beta 4.
  thx voor het plaatsen van de link.

 • Kaj

  Beta 5 makkelijk over the air kunnen installeren! Werkt top!

 • Ariëm

  Ik krijg een melding dat mijn firmwarebestand niet compatibel is.. hoe verhelp ik dit? (Ik gebruik windows 8, en heb een iphone 4s.)

  • Door het juiste bestand te downloaden voor jouw device en deze goed in te laden. Probeer na het downloaden DMG-extractor om het bestand uit te pakken. Hopelijk gaat het daarna goed.

   • Ariëm

    Ik heb het bestand gedownload, toen veranderd (naam gewijzigd) naar ipsw. Toen deed hij het niet.. Kan het verschil maken als ik dmg-extractor hiervoor gebruik? M.v.g

    • Het is in ieder geval de moeite waard! Ik hoor graag of het jou hielp.

 • Ron068

  ben nu de ipad aan het proberen te upgraden. ze hebben me de ipad verkocht als de ipad 3 maar als ik naar het modelnummer kijk wat achter ipad 4 staat iPad 4e generatie WiFi (model A1458) en ik kijk op de ipad zelf aan de achterkant dan komt dat overeen zowel de ipad drie als de ipad vier firmware gedoewnload maar itunes geeft aan dat het niet compateble is met de ipad wat kan ik hier aan doen.

 • Ron068

  Na nader onderzoek is het idd de ipad. 4 het is gelukt met iOS 7 erop te zetten heb het wel met dmv extractor gedaan the file hernoemen naar ipsw werkte niet iTunes herkende het bestand dan niet met dmg extractor wel. En ook nu werkt het weer prima op de iPhone 4s en ook op de ipad 4

 • jamero98

  ios beta 4 lukte niet maar 5 wel maar raar is is dat ik een gsm model heb en dat hij pas bij rev a het deed

 • derek

  zo..beta 5 op iphone 5…maar eer zit een hele irritante bug in..dat ik mischien toch naar ios 6 gaat..SIMCARD UNLUCK en SIRI…deze werken dus niet naar behoren

  • Kan je deze bugs toelichten?

   • derek

    als ik dus mijn tel uitzet krijg ik dus de meldin ””sim unluck”‘ niet..
    dan moet ik dus mijn sim verwijderen of sim pin uitzetten.
    bij siri herkent hij mijn stem moeilijk..en nog een bug die bij gekomen is..en dat iswhasap je krijgt af en toe het typebalk niet te zien..dan moet je dan de app sluiten en dan weer openen..maar het is een beta dus haha

    • derek

     tel aanzet trouwens..type fout

 • Melissa

  Hoi! Bij de versie 6.1.3 kon ik altijd dubbel klikken op de home knop om vervolgens de apps ‘uit’ te zetten. Hoe doe ik dat bij iOs 7? Kan de vraag (en antwoord) zo even niet vinden op de site.

 • nick111111111111

  welke model moet ik hebben ik heb een iphone 5 maar ik snap het niet welke ik moet hebbeen

 • Sanne

  Ik heb een iphone 4 GSM dus ik download dat gsm bestand. maar als ik hem dan naar ios 7 wil updaten staat er ` iphone kan niet worden bijgewerkt omdat het firmwarebestant niet compatibel is. ´ wat moet ik nu doen ?

  • Heb je een 8 GB iPhone 4?

   • sanne

    ja

    • sharon

     zelfde probleem dus.. misschien ligt het eraan omdat we meisjes zijn :(

   • sanne

    ja ik heb een 8 GB iphone 4

    • OK, dan heb je de iPhone 4 (gsm Rev A (8GB) nodig.
     Had je die gebruikt?

     • sanne

      Ja, ik heb ze zelfs alle 3 uitgeprobeerd maar hij blijft hetzelfde zeggen

     • En hoe heb je de bestanden uitgepakt?

     • sanne

      ik had dmg in ipsw verranderd

     • Ok, probeer eens terug te veranderen naar .dmg. En gebruik dan het REV A-bestand en pak deze uit met DMG-extractor. Ik denk dat je daar wel succes mee gaat behalen. Laat het me weten!

     • sanne

      Ik had het nu geprobeerd maar hij geeft nog steeds hetzelfde aan. kan het niet aan mijn laptop liggen?

     • Geen idee…

     • Iris

      Ik heb ook een iPhone 4, 8 GB. Heb ik deze dan ook nodig ? :)

     • Yup!

 • Robbert

  Dag Roeland, Ik heb Beta 3 eropstaan en net te laat met updaten naar beta 4. Nu kan ik niet meer OTA updaten naar beta 5 omdat hij zegt dat m’n iPhone up-to-date is. Enige tips om toch naar 5 te kunnen updaten?
  Heb al geprobeerd met de alt toest in iTunes te updaten met het .ipsw beta 5 bestand, maar zonder succes.

  • Ik zou dan adviseren eerst terug te gaan naar iOS 6 en dan de correcte link om beta 5 te downloaden en het dan opnieuw te installeren.

   Je vindt op mijn site het artikel hoe je terug kunt naar iOS 6.

 • Emre

  hallo, Roeland
  ik heb nu ios 6 en ik heb ios 7 beta 5 gedownload maar ik heb gedaan wat er bij de uitleg was ik heb het lego blokje enz ik heb itunes geopend en ik hou het shift knopje ingedrukt en ik open het bestand en hij zegt iphone kan niet worden bijgewerkt hij zegt: firmware bestand niet compatibel is? wat moet ik doen?
  Gr

  • Welk apparaat wil je updaten?

   • Henk

    Ik heb precies hetzelfde. Wil het op mijn 4s installeren en gedownload met chrome. Wat kan ik nog meer doen???

    • Ik zie toch wat 4s-en voorbij komen waarbij het niet lukt. Maar er zijn ook 4s-en waarbij het wel lukt.

     Zelf heb ik geen 4s in mijn bezit, dus ik kan niet reproduceren wat er eventueel fout kan gaan.

     Zorg iig dat je de laatste versie van iTunes op je pc hebt en dat je iPhone de laatste versie iOS 6 heeft. Ook mag er geen jailbreak actief zijn, maar deze stappen zijn wat mij betreft slechts ter controle. Ik denk niet dat hier de werkelijke oorzaak in zit.

     Ik zal proberen iemand met een 4s te vinden en kijken of ik het kan reproduceren.

   • Emre

    ik heb een iphone 4s 16 gb

   • Emre

    het is al gelukt ios 7 is top!!!

    • Goed hoor! Kun je aangeven hoe je het opgelost hebt?

     • Emre

      ik heb het bestand geopend in DMG Extractor en daarna gekopieerd in me bureaublad en daarna op itunes geopend met het shift knop en daarna is het gelukt:)

     • Ok:)
      Dank voor de toelichting.

      Het probleem zit ‘m dus voornamelijk in de manier van uitpakken.
      Thanks!

 • Sha

  Ik heb een Iphone 5 met IOS 6.1.4 en wil graag IOS 7 uitproberen. Kan ik dan meteen IOS 7 Beta 5 downloaden en gebruiken om mijn firmware up te daten? Alvast bedankt

 • Sha

  Het is me gelukt!!! Ziet er goed uit en tot op heden geen bugs

 • Sha

  En natuurlijk bedankt!!

 • Cooper

  Hallo,
  Ik heb een iphone 4 32gb, met versie 6.1.3 en wil hem nu updaten naar iOS 7 en heb via hier de iOS 7 beta gsm iphone 4 gedownload (mac), maar nu doet ie het dus niet. Krijg steeds melding dat het niet compitabel is?? En nu weet ik dus niet hoe ik verder moet…… Maar wil graag de IOS 7 :)

  • Cooper

   zojuist kreeg ik de melding: This device isn’t eligible for the requested build.

  • Hi, kan je eens de andere bestanden bij de iPhone 4 proberen? Met uitzondering van de rev A.

 • Gunther

  Hallo,
  Ik probeer ios 7.5 te insalleren, heb deze gedownload vanaf de links hierboven, maar bij het installeren geeft hij steeds weer dat het om 7.0 gaat.
  Na geinstalleerd te hebben blijkt dit ook 7.0 te zijn.
  iPhone5 A1429

  • Ben blij dat het je gelukt is.

   Dit is iOS 7 beta 5, dus 7.0. er is geen 7.5.

 • Daniel

  Het is me gelukt..! Maar ik moet het nu activeren en dat lukt me niet. Hoe kom ik nu in mijn iPhone? Please help

  • Dan is het half gelukt… Je zult naar iOS 6 terug moeten en niet op de Herstel-knop drukken als je de iOS 7 beta laadt, maar op de ‘Zoek naar Update’-knop. Deze vraag wordt overigens ook beantwoord in het artikel ;)

 • Lenny123

  hij geeft aan op mijn windows pc dat het firmware bestand niet compatibel is, wat moet ik doen zodat het wel werkt ?

  • Graag het bestand met DMG-extractor uitpakken. Dit levert het gewenste resultaat op. Uiteraard wel 100% zeker zijn dat je het juiste bestand gedownload hebt :)

 • charlie

  ik krijg steeds de fout 3194 , DFU ook al geprobeerd wat te doen ?

 • Don

  hey ik heb me ipad 2 net van 5 naar 6.13 gezet daarna gelijk naar ios 7.

  bij 6 moest ik restore en update doen na hij in recovery modus belande…

  verder moest ik die dmg extractor gebruiken hernoemen werkt niet … dan krijg je die melding: firmware not compatible.

 • Chris

  had hetzelfde probleem als @e3e25eda62e2d119bf8a9090129f10f5:disqus, maar door deze goede uitleg is het me gelukt :)

 • Chris

  Emre*

 • Eduard

  hij werkt, alleen ik heb geen service… ik heb hem aan en uitgezet heeft nog steeds geen service, waardoor kan dit (iPhone 4s 64GB)

  • Eduard

   Probleem na 2e keer opnieuw opstarten, verholpen!

 • Charlie

  Nooit gejailbreakte iPhone 5 met geregistreerde UDID geeft steeds een 3194 error in iTunes.

  Aanpassen van host files werkt niet, DFU mode werkt niet, enige andere opties?

  • Ik heb deze beruchte foutmelding ooit eens gehad na een jailbreak. Het gebruik van TinyUmbrella hielp het toen verwijderen.

   Kun je ook geen officiële firmware herstellen?

 • EdV4040

  Ik heb ios 7 beta 5 geïnstalleerd op zowel mijn iPhone 5 als mijn iPad 4. Werkt op zich goed, maar sinds beta 5 duurt het opstarten van beide apparaten gigantisch lang. Wat kan de oorzaak zijn, en hoe op te lossen?

  • EdV4040

   Via google de oplossing gevonden van mijn eigen probleem met lange opstarttijd van iPhone 5 na installatie van ios beta 5. Het codeslot moet aanstaan! Dan geen enkel probleem meer.

 • Jan

  Hoi Roeland,

  Ik heb een niet zo slimme actie gedaan.

  ik heb een reset uitgevoerd van me iphone omdat ik een ander account wilde aanmelden, nu krijg ik de melding Activation error, this device is not registred.

  Itunes herkent hem ook niet meer, wat kan ik nu doen?

  Groet,
  Jan
  xsjlo

 • Tiago

  Toeval of geen toeval? Na de beta 5 versie doet na een enkele dagen mijn wifi het niet meer. Ik krijg hem niet aan of uit geschakeld. Inmiddels heb ik ook een downgrade gedaan. en alle andere overige opties. Maar het lijkt een hardware probleem te zijn. Of dit probleem door ios 7 komt geen idee. Maar mochten er meer mensen met hetzelfde problemen zijn. Dan kunnen we evt concluderen dat het door iOS 7 komt.

 • Hans

  Krijg het helaas niet voor elkaar. Heb iOS 6.1.3 en beta5 en 3 geprobeerd. Krijg steeds de melding firware niet compatible in Tunes. iemand een oplossing hiervoor.

  • Graag het bestand uitpakken met dmg-extractor, dat moet het juiste bestand opleveren.

 • Gerard

  bij mijn iphone 5 zei itunes dat er een onbekende fout (6) was opgetreden en dat mijn iphone in de herstelmodus zit, dit zei hij ook bij de beta 4. ik heb geen jailbreak. wat ging er fout?

 • harry

  werkt perfect! Ik heb alleen een probleempje: Hij geeft aan dat ik geen service heb en daardoor kan ik dus niet op 3g enzo. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

  • top, je moet je telefoon uit- en aanzetten. Anders even simkaart verwijderen, opstarten. Uitzetten en daarna simkaart er weer in doen. Tot slot aanzetten :)

 • Sharon

  ik heb alle 3 de iphone 4 bestanden via MEGA gedownload. een voor een omdat ze het bij alle 3 niet lukte. Ook heb ik alle 3 de bestanden uitgepakt met de DMG-extractor. Ik heb het al enkele keren geprobeerd en er blijft een melding komen (wel naar dat iTunes heeft vermeld dat hij het software heeft uitgepakt en apple hem heeft gecontroleerd) dat er een probleem is en dan staat er uw iPhone kan niet worden bijgewerkt omdat er een onbekende fout is opgetreden…

  Al eens eerder meegemaakt? en heb je daar misschien een oplossing voor?

 • Etienne te Paske

  hey klopt het dat the ipad mini het niet doet want bij mij geeft hij aan dat het niet deel van het develepor program is

  mvg etienne

  • Je vraag wordt beantwoordt in de Vraag & Antwoord-sectie. Het werkt gewoon op de iPad mini, maar je hebt 1 stapje net verkeerd uitgevoerd.

 • Daan

  Hoi,
  Als ik ios7 op mijn iphone probeer te zetten komt er een melding: De Iphone van Daan kan niet worden bijgewerkt. Dit apparaat is niet geschikt voor de opgegeven versie. Ik heb een iphone 5 en er staat IOS 6.1.4 op. Heb ios7 gewoon netjes gedownload via jouw filmpje. Wat is het probleem? alvast bedankt groet Daan

  • hi, heb je beide iphone 5 bestanden geprobeerd?

   • Daan

    allebei de versies geprobeerd maar werkt niet!

 • Reno

  Hoi, ik heb iets vreemds. Ik heb ios7 vanaf de eerste beta erop staan. Alle OTA updates gingen tot nu toe goed. Ik ben met vakantie geweest en heb vlak voor vakantie gezien dat er een update beta 4 was, maar niet geinstalleerd. Nu na mijn vakantie wil ik naar 4 en daarna 5. Of liefst meteen naar 5. De iphone ziet echter alleen de update naar 4 maar wil die niet uitvoeren. Krijg steeds de melding ; dat hij updates niet kan controleren, omdat ik niet verbonden ben met internet (uiteraard ben ik dat wel). Hoe nu verder?

  • Hi, ik denk dat je beta 4 moet overslaan. Straks ga ik mijn artikel over beta 6 schrijven. In jouw geval is er wel een extra stap nodig, dus wacht even op de uitleg :)

 • Christoph

  Ondertussen is BETA 6 uit, die ik graag zou willen installeren(zit nog op ios6). Zou het mogelijk zijn om hiervoor ook de downloadlink van te geven? Heb een iphone 4S.

  • Komt in orde. Ik ben er mee bezig nu :)

   • Christoph

    alvast bedankt! :) Nog een vraagje: Heb gisteren uw video van ios7 BETA5 install bekeken. Zijn na de install van IOS7 alle apps en settings van ios6 nog aanwezig. M.a.w. is het een upgrade of een clean install?

    • Goede vraag, heb ‘m meegenomen in het artikel over beta 6.

     Hij wordt als nieuwe telefoon aangemeld. Dus maak een backup van iOS 6.

     Die kun je daarna laden als backup om terug te zetten

 • Dirk

  Gadget Goeroe, ik heb net geprobeerd beta 5 te downloaden. Nu hij geinstaleerd is op mijn iphone, staat er dat ik met itunes moet verbinden. Heeft dit te maken met de nieuwste versie die is uitgekomen vandaag? En zoja, waar kan ik die vinden?

 • Dirk

  En op itunes staat dat ik mijn iphone moet herstellen. Wat moet ik nu doen. Alvast bedankt

 • LMG

  Ben normaal niet zo’n reageerder, maar wild je toch even bedanken. Wilde eigenlijk wachten op de echte release, maar iedereen was zo positief over deze beta, dus heb jouw handleiding gebruikt en verder geupdate naar beta 6. Alles werkt super en zonder problemen, bedankt!

 • Pingback: iOS 7 beta 6 download en installeren met 8 minuten videohandleiding()

 • Pingback: Download iOS 7 Golden Master voor iPhone en iPad()

 • Pingback: Download iOS 7 Gold Master voor iPhone en iPad()