iPhone werkt niet en zo herstel je het eenvoudig in 3 minuten

84943
Je iPhone werkt niet meer? Fix 'm snel!

Je iPhone werkt niet meer en je hebt te maken met een zwart scherm of een ander probleem? Ai… Het is alsof je onthand bent.

Ik ken het gevoel en ben op zoek gegaan naar de oplossing van het probleem dat helaas kan optreden als je iPhone blijft hangen tijdens het opstarten of als het door een andere reden onbruikbaar geworden is.

Heb jij deze symptomen op je iPhone, dan is hier voor jou de oplossing.

 

 

De globale werking van je iPhone


 

 

Allereerst wat toelichting over de werking van je iPhone. De software die erop staat heet iOS en is het besturingssysteem of ook wel de firmware genoemd, waardoor je dus eigenlijk alles met je iPhone kunt doen.

Op het moment dat je je iPhone aan zet, zie je het welbekende Apple-logo. Tijdens het opstarten worden er verschillende instellingen en programma’s opgestart, zodat je telefoon uiteindelijk gereed gemaakt wordt voor gebruik. Dit alles wordt via een zogenaamde ‘bootloader’ geïnitieerd, zodat iOS van je iPhone geheugen kan starten. Daarnaast is de bootloader verantwoordelijk dat je de iPhone theoretisch via iTunes kan herstellen. Zie het als de BIOS van je iPhone :)

Wil je andere niet ondersteunde zaken doen met je iPhone, dan zou je dus een andere bootloader nodig moeten hebben, iets wat bijvoorbeeld via Jailbreaken gebeurt.

 

De 3 meest voorkomende oorzaken waarom je iPhone niet meer werkt


 

 

Er zijn een aantal mogelijke oorzaken te benoemen waarom jouw iPhone niet meer verder komt dan het Apple logo of dat de iPhone überhaupt onbruikbaar geworden is:

 • Jailbreak is verkeerd gegaan en je voelt de spijt in je lichaam schieten. 
 • Tijdens het updaten van de software is er iets fout gegaan. Bijvoorbeeld bij het installeren van iOS 7, zoals een bezoeker hier ervaren heeft (en ik trouwens ook :) ).
 • Je hebt wat leuke jailbreak plugins geïnstalleerd en die hebben helaas het ongewenste effect gesorteerd, bijvoorbeeld omdat ze samen gelijk staan aan een ‘dode’ iPhone.

Goed, je wil nu ongetwijfeld weten wat je moet doen.De oplossing: DFU mode


 

Om terug te gaan naar de werking van je iPhone. De mogelijke verschillende oorzaken zijn nu benoemd voor het falen van iOS. Omdat je nu op een punt gekomen bent dat de iPhone niet meer werkt, rest eigenlijk als laatste redmiddel het herstellen van de iPhone.

Het is echter zaak dat je de telefoon in een speciale staat brengt, waardoor er geen instellingen en drivers geladen worden, tijdens het opstarten van de iPhone. Je zorgt er dus voor dat de bootloader niet geladen wordt!

Deze staat wordt DFU genoemd en dit staat voor Device Firmware Update.

 

Hoe zet je de iPhone in DFU mode? 10 korte stappen


 

Volg dit stappenplan om je iPhone in DFU mode te zetten:

 1. Sluit je iPhone via USB aan op je PC of Mac
 2. Start iTunes (download en installeer de laatste versie)
 3. Houd de Power-knop (aan de bovenkant) ingedrukt en zet je iPhone helemaal uit
 4. Houd de Power-knop (aan de bovenkant) ingedrukt en tegelijkertijd de Home-knop (onder je scherm) home button iphone
 5. Je houdt deze beide knoppen tegelijk ingedrukt voor 10 seconden
 6. Na precies 10 seconden laat je de Power-knop los. Blijf de Home-knop ingedrukt houden! Niet loslaten dus.
 7. Blijf de Home-knop 10 seconde ingedrukt houden.
 8. Als je het goed gedaan hebt krijg je van iTunes de melding dat er een iPhone in herstelmodus is aangetroffen.
 9. Druk op de knop ‘Herstel iPhone
 10. Druk daarna op ‘Herstel en werk bij

Gefeliciteerd, je iPhone is weer klaar voor gebruik :)

Het is belangrijk te weten dat de timing perfect moet zijn, anders start iTunes de normale herstelmodus op; dat moeten we niet hebben. Je zal dan helaas opnieuw moeten beginnen vanaf stap 1: de telefoon uitzetten.

DFU mode live in actie in 3 minuten


Uiteraard heb ik ook een video handleiding gemaakt, zodat je stap voor stap ziet hoe dit dan werkt in 3:04 minuten. Daarnaast heb ik een stopwatch geplaatst in mijn filmpje, zodat je secuur mee kan klikken.

 


 

like of deel dit artikel gadgetgoeroe


 

379 REACTIES

 1. Bijvoorbeeld als jeje iPhone jailbreakt en dat gaat mis en het scherm blijft zwart kan je hem dan ook in dfu mode zetten of blijft ie gewoon zwart

  • Normaal gezien wel ja.

   Het kan ook zijn dat bij het jailbreaken het scherm zwart blijft omdat ie nog in dfu mode zit. Dan moet je power+home-knop 10 sec gelijk ingedrukt houden, dan gaat ie uit dfu mode.

 2. ik heb het geprobeerd met redsn0w maar het lukte niet kun je alsjeblieft een filmje maken dat je ios 6.1.3 jailbreakt

 3. Bij mij kreeg ik een foutmelding tijdens het software instaleren.. me scherm viel op schermbeveiliging misschien dat het daardoor komt? want kreeg alleen apple in me scherm nu wil khet nog een keer proberen om ios7 erop te zetten kan dat gewoon?

 4. mijn iphone liep vast en mijn zus heeft gedowngrade maar zij had mijn reserve kopie van gister niet meer en ikzelf ook niet meer, maar ik ben wel al mijn apps en gegevens kwijt. kan ik mijn iphone terug in de tijd zetten? of wat moet ik doen

 5. Ik had voor ios7 een backup gemaakt
  Maar heb nu de iphone weer gedowngrade maar me backup van toen kan ik nergens meer vinden :((((
  Wat moet ik doen om dit terug te krijgen :((

  • Hier zit ik ook mee daarom wil ik niet downgraden. Als je het antwoord ergens vind, zou je het me willen laten weten

 6. Hoi! Bij de versie 6.1.3 kon ik altijd dubbel klikken op de home knop om vervolgens de apps ‘uit’ te zetten. Hoe doe ik dat bij iOs 7? Kan de vraag (en antwoord) zo even niet vinden op de site.

  • Dubbel klikken op de homeknop werkt nog steeds
   Je krijgt dan al je apps te zien die open staan
   Die moet je met je vinger aan tikken en daar boven schuiven
   Succes !

  • door te dubbel klikken op de home knop en ze naar boven weg te vegen. In safari naar links, voor emails ook naar links weg vegen en dan kan je hem verwijderen

 7. mijn i phone 4 staat momenteel op het i tunes teken , als ik de start en home button gedurende 10 sec ingedrukt houd en dan 10 sec alleen de home button gaat deze gewoon terug op het itunes logo staan . hoe komt dit ? als ik deze op itunes aansluit krijg ik de vermelding iphone gevonden in herstelmodus en kan deze alleen herstellen en niet bijwerken .

 8. Hij blijft bij mij aangeven dat de firmware niet compitabel is… Ik doe precies zoals jij zegt hoe ik het moet doen maar het lukt niet.

 9. mijn power button is stuk en mijn iphone geeft een activation error aan, aangezien ik geen developer ben, hoe kom ik hier uit

 10. De handleiding is niet volledig! Na het exact volgen van je stappen, wat gebeurd er na stap 10? Bij mij startte de telefoon op en mocht ik taal en dergelijke gaan invoeren, nou ben je dus gewoon een nieuwe telefoon aan het activeren. Bedankt! Na het herstellen gaat je telefoon gewoon aan komt die in die activeringscyclus terecht en kun je een reservekopie gaan herstellen, niks 3 minuten bezig.

 11. Nadat ik mijn iphone had bijgewerkt en hersteld na de DFU mode wil hij nu niet meer activeren. Hij geeft aan dat de activeringsserver onbereikbaar is. Heb m op Itunes aangesloten maar dat helpt ook niet. Hoe los ik dit op? Ik wil gewoon weer downgraden naar iOS 6 zodat ik de echte iOS 7 kan downloaden. Help me alsjeblieft.

 12. k installeerde gisteren Ios7 zonder problemen maar deze morgen werd het plots zwart. Bovenstaande geprobeerd in DFU maar ook geen succes. Zelfs mn Imac vindt mijn Iphone 4S niet meer. Wat kan ik doen om hem te redden?

 13. Bij mij deed de iphone 5 het niet meer na het downloaden van spotify.
  Ik heb toen alleen die 10 seconden 2 knoppen ingedrukt en hij sprong weer aan en verder niks aan de hand,bedankt voor de tip!

 14. Hi, bedankt voor de tip! Helaas geeft hij na de reset “een onbekende fout (4005)” aan. Enig idee wat ik hier mee aan moet? Alvast bedankt

 15. Mijn iPhone 4s zwart 16 gb geeft aan dat ik mijn iPhone aan moet sluiten dan doe ik dat klik ik op herstellen en werk bij en dan doet die na 1% een fout code aan geven: De iPhone iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (27). Wat moet ik nu doen?

 16. Ik heb mijn iPhone in de DFU mode gezet, omdat ik de melding van ´fout bij activering´ krijg waarin staat dat mijn iphone niet geregistreerd staat voor deelname aan het iPhone Developer Program. Ik neem aan dat ik deze melding krijg omdat ik vroegtijdig via deze site iOS7 erop heb gezet. Alleen telkens wanneer ik op herstel iPhone druk in iTunes (nieuwste versie), onderbreekt hij het herstellen omdat er staat dat er een time-out is bij de verbinding, terwijl het internet op mijn iPhone perfect werkt. Zo kan ik hem dus niet terugzetten in iOS6 om dit probleem op te lossen, wat kan ik nu het beste doen?

 17. Hoe krijg ik een iphone weer uit DFU mode? Wat ik ook doe, ik blijf het itunes logo en een kabel zien op mijn scherm?

 18. Ik heb mijn iPhone 5s, besteld bij Bel Simpel met kon verlenging aan de iTunes gelegd . Krijg de melding dat iTunes een iPhone heeft aangetroffen in de herstelmodus. Ik wil herstellen maar tijdens het proces gaat het mis bij het herstellen van de firmware (fout 1669). Ik kan er niks meer mee. Wie heeft de oplossing?

 19. Vorige week heb ik mijn iPhone dmv DFU mode weer werkend gekregen. Toen heb ik een back up geïnstalleerd, maar waarschijnlijk zaten in die back-up gegevens voor de firmware van een mislukte jailbreak. Daardoor is hij nu weer gecrasht. Nu wil ik hem weer dmv DFU mode maken, maar nu duurt de stap “wachten op iPhone” heel lang, zeker een aantal minuten, voordat hij aangeeft dat er zich een onbekende fout (4005) heeft voorgedaan.

  Ik heb ook al via TinyUmbrella hem geprobeerd te resetten, zoals ik vorige week ook gedaan heb, maar dat programma blijft nu steeds aangeven dat het via de Administrator uitgevoerd moet worden, terwijl ik het bewust als administrator open.

  Help! Wil m’n iPhone terug :(

 20. Wat zou je moeten doen als van het ene op het andere moment je scherm niet meer reageert? Ik krijg nog wel meldingen van berichten of oproepen binnen, maar het scherm reageert niet meer waardoor ik niet in het menu kan komen waar ik mijn toegangscode moet invoeren. Daarnaast zie ik nu strepen/blokjes in mijn scherm en die worden minder zichtbaar en dan weer meer zichtbaar etc.

  Iphone 5s IOS 7.0.2. (de één na laatste update)

  Anyone?

 21. Hallo,

  Mijn beeldscherm doet het niet meer. (ik werk al een tijdje met de uitknop van iphone zelf. dus niet de uitknop die op de telefoon zit) Deze deed het om onverklaarbare reden ook niet. Vandaag heeft het scherm het begeven, terwijl ik gewoon bezig was met een spelletje. De meldingen etc krijg ik nog gewoon binnen. Hoe kan ik dit repareren? of weet je wat er aan de hand is?

 22. Hallo,

  Vandaag is mijn iphone opeens uitgevallen en wil die niet meer aangaan nu heb ik deze stappen gevolgd maar laad mijn Herstelmodus balkje niet door.. enig idee wat ik hier aan kan doen. ik heb al geprobeerd om het opnieuw te doen maar dat helpt ook niet.

 23. Broer,
  Als ik herstel bij itunes staat er dat ” De Iphone ”Iphone” kan niet worden hersteld er heeft zich een onbekende fout voorgedaan.
  Ik heb Itunes al geüpdatet maar het komt nog steeds kan jij me misschien helpen

  mvg

 24. Dank je wel! Bij mij was alleen de 10 seconden onder en boven, en daarna 10 seconden alleen home al genoeg om hem weer op te laten starten. Nu werkt alles weer. THANKS!

 25. Ik heb dit uitgevoert, maar uiteindelijk komt de apple logo weer, gaat weg, komt terug, gaat weg en krijg met itunes te zien een 4005 foutcode.

 26. hallo ik heb een iPhone alleen ik kan me vergrendel niet openen. als ik wil openen dan lukt het niet. kunt u mij helpen??? het is wel spoed alstublieft. alvast bedankt

  • Hoi Azra,

   Heb je het geprobeerd om je te resetten door Home + aan/uit knoop tegelijkertijd te indrukken voor 10 seconden?

   Groeten,
   BLR

 27. OMG Jij bent echt mijn reddende engel geweest. Op oudjaarsdag deed hij het ineens niet meer en wist me geen raad. Het klinkt super verwend maar een leven zonder m’n telefoon is verschrikkelijk. Echt super bedankt. Heb je toevallig nog tips om dit te voorkomen? Groetjes;)

 28. Mijn iPhone 4s doet het wel nog maar blijft steeds 19 sec hangen! Heb al een gewone herstel instellingen gedaan maar dat hielp niet. Zou dfu voor mijn telefoonboek werken? En kan ik daarna mijn back-up weer terugzetten? Alvast bedankt voor je hulp!!

 29. Mijn iPhone 4s doet het wel nog maar blijft steeds 19 sec hangen! Heb al een gewone herstel instellingen gedaan maar dat hielp niet. Zou dfu voor mijn telefoon ook werken? En kan ik daarna mijn back-up weer terugzetten?

  • Hi Ruud, dat denk ik niet. Ik zou als ik jou was een back-up maken direct en via iTunes je iPhone volledig herstellen naar fabriekswaarden.

   Kijk op dat moment, zonder je backup terug gezet te hebben of je iPhone nog steeds zo blijft hangen. Zo niet, mooi! Zet dan je backup terug. Blijft ie dan weer hangen… dan weet je in ieder geval dat er in je huidige setup iets niet goed zit.

   Als het na het herstellen nog steeds foute boel is, dan is het vermoedelijk tijd om naar een reparateur te gaan.

   Good luck!

 30. Dit is nu waarvoor internet goed is, eindelijk eens een fantastische pagina waar je iets aan hebt. Bravo mijn iphone 3 doet het ook terug.

 31. Hallo,
  Ik ben opzoek naar een oplossing. Sinds een uur doet mijn telefoon het niet..Eerlijk gezegd weet ik niet eens of de batterij leeg is. Anyway sinds een tijdje brand mijn flits ligt omdat de telefoon is gevallen. Deze brand als ik hard in de telefoon knijp. Aansluiten aan de lader is nutteloos. Op het scherm komt niet eens de batterij met bliksem icoontje. Ook aan de computer aansluiten is zonder werking.. Nu baal ik een beetje van de info op de tel die ik dus waarschijnlijk kwijt ben…

 32. Hij doet het weer. Heeeeel raar. Hele tijd op de aan-uit knop gedrukt en er gebeurde niets en in eens werkt ie weer. Het rare is dat hij niet vanzelf aan ging maar dat ik het zelf moest doen.. Waarschijnlijk een waarschuwing dat ik een nieuwe telefoon moet aanschaffen…
  Goed werk met deze site!

  • Het heeft iets te maken dat er geen connectie gemaakt kan worden met de Apple servers. Zonder ingewikkelde toestanden uit te halen met je computer, is mijn advies om het even op een andere locatie te proberen met een andere computer verbonden aan het internet en de meest recente iTunes op die computer te hebben. Good luck!

 33. Hallo,

  ik heb de stappen gevolgd maar helaas. Mijn Iphone blijft opnieuw opstarten. ik weet niet meer wat ik nou moet doen. er is pas een nieuwe software opgezet.

  Help!!

 34. Hai Roeland,

  Mijn iPhone doet het sinds vanochtend niet meer. Hij geeft een zwart scherm, maar maakt wel contact met iTunes. Synchroniseren lukt niet, omdat iTunes aangeeft dat ik mijn telefoon moet vergrendelen (wat niet lukt door het zwarte scherm). Ik heb de DFU al 2 keer geprobeerd, waarna iTunes aangeeft dat mijn telefoon vergrendeld is met een pincode. Die pincode kan ik dus nergens intoetsen, omdat ik nog steeds een zwart beeld heb. Is hier iets aan te doen of is dit einde verhaal?

 35. Hallo Roeland, Ik heb het probleem dat mijn Ipad niet meer opstart, laat alleen het logo zien. Ja ik heb iets fout gedaan met jailbreak…. bijkomend probleem is dat de batterij van mijn ipad zo goed als leeg is en hij niet meer oplaad… Heb je hiervoor nog een tip ? Of moet ik hem nu maar wegbrengen naar een reparatiecenter ?

 36. Hey Roeland,

  Gisterochtend had ik geen 3g meer met mijn iphone 5, en ’s avonds ook geen bereik meer. Vervolgens startte hij gisteren uit het niets opnieuw op. Dit gebeurde daarna nog een keer waarna ik het bericht kreeg “activering vereist”. Activeren lukte niet en ook de DFU herstel (en normale herstel) worden na zo’n 70 % afgebroken. Op Itunes zie ik dat het komt door een onbekende fout…. Weet u hier iets meer over?

  • Meestal wordt er ook een foutmelding genoemd in iTunes. Heb je die?

   Probeer anders even op de iPhone zelf te herstellen. Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in. => Herstel alle instellingen. Je bent dan wel al je data kwijt, maar ik ga er vanuit dat je netjes backups maakt :)

 37. Een tijd geleden is mijn iphone 4s gevallen. Nu zitten er een paar barsten aan de achterkant maar met de voorkant is niks aan de hand. Telefoon deed alles nog gewoon. 5 dagen later helaas niet meer. Mijn scherm wordt blauw en veranderd soms in strepen. Heeft dit denk je te maken met de val, is het de beruchte blue screen of death of toch een systeemfout? Heb het uiteindelijk wel voor elkaar gekregen om de nieuwste software erop te zetten dus twijfel nu om het scherm te vervangen maar dat kost toch wat en vraag me af of dat de moeite waard is.
  Alvast bedankt en mvg, Nathalie

  • Vervelend Nathalie. Is na de upgrade van de nieuwste software het probleem opgelost? Zo nee, dan denk ik dat er of iets met het scherm aan de hand is of dat er een contactje los is gesprongen binnen je iPhone.

   Mits je dat zelf kan oplossen zou ik het even bij een reparatie-dienst langsbrengen. Good luck

   • Bedankt voor je snelle reactie. Helaas is het probleem niet verholpen na de upgrade en heb ook mijn telefoon opengemaakt. Hier was naar mijn idee niks bijzonders te zien. Wordt het toch een reparatie-dienst. Nogmaals bedankt.

 38. Hey Roeland, sinds vanochtend doet mijn ipod het niet meer. Het apparaat is gejailbreaked (waar ik inderdaad spijt van heb gekregen) en draait volgensmij op 6.0.1. Hij liep gister vast, zonder enige reden. Toen ik probeerde een aantal tweaks te verwijderen of uit te schakelen liep de Ipod helemaal vast. Nu blijft het scherm staan op het apple logo. Elke keer als ik ‘m in de DFU mode zet flikkert het scherm uit maar na een paar seconden komt het apple logo weer terug. Door deze uitleg ben ik uiteindelijk zo ver gekomen om Itunes de Ipod te herkennen en de optie te geven om te herstellen, maar wanneer ik dit selecteer duurt het even, en dan zie ik (op itunes) een melding waarin staat: ”Er kan geen verbinding tot stand worden gebracht met de Ipod-software-updateserver. De netwerkverbinding is geweigerd.
  Zorg ervoor dat uw netwerkinstellingen juist zijn en dat uw netwerkverbinding actief is. Probeer het vervolgens opnieuw.” Ik heb meerdere keren mijn internetverbinding gecontroleerd, maar alles lijkt in orde te zijn. Heeft u misschien een advies of een oplossing? Of kan ik er nu niets meer mee? Alvast bedankt, Mvg Noa.

  • Hi Noa,

   vervelend! Ik weet niet of je een anti-viruspakket op je computer hebt staan, maar wellicht dat die momenteel roet in ’t eten gooit. Zo ja, kan je die of de firewall -tijdelijk- uitschakelen. Daarna weer inschakelen!

   Wat je kunt doen is de firmware downloaden zodat je de update-server omzeilt. Check even op deze site: http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ en download uit de lijst de firmware die hoort bij jouw iPod (weet niet welke jij hebt nl.).

   Zodra je ‘m gedownload hebt, klik op Shift (ingedrukt houden) + iPod herstellen in iTunes, ervan uitgaande dat de iPod is aangesloten met kabel aan de computer. Verwijs daarna naar de firmware die je gedownload hebt en wacht af… Hope that helps!
   Succes!

   • Hoi, Alleereerst; erg bedankt voor het snelle antwoord. Maar nadat itunes mijn ipod (ik heb een 4G en een imac) ‘m eindelijk herkent kan ik de gedownloadde firmware selecteren, en dan word deze ook wel geïnstaleerd, maar dan op het laatste deel krijg ik toch weer de foutmelding, kan het dan zijn dat ik de verkeerde firmware heb gedownload? Gr Noa

    • Goed dat je toch op ’n gegeven moment verder bent gekomen. Als de firmware niet goed is, wordt dat direct gemeld. Lijkt me dus dat er iets anders aan de hand is.

     Is je iTunes helemaal up-to-date? Probeer indien mogelijk vanaf een andere internet-locatie (met andere pc) het nogmaals. Dat werkt meestal wel.

 39. Hallo Roeland, Ik wou mijn iPhone 4 update naar 7.0.1 vanochtend. Maar hij blijft op gegeven moment stil staan. En dan zegt iTunes: De iPhone ‘iPhone’ kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (14).

  Ik kan hem niet aan of uit doen. Zou U mij kunnen helpen?

  MVGR. Julian

  • He Julian,
   probeer het eens met een andere usb-iphone-kabel en indien mogelijk vanaf ’n andere computer. Je kan een van deze mogelijke oplossingen proberen en anders alle twee. Meestal lost dat het op!

 40. mijn powerknop is kapot, dus ik kan deze oplossing niet doen. ik kan mijn gsm dus niet resetten. wat moet ik dan doen?

 41. Ik heb geprobeerd wat hier boven staat, mn iphone maakte verbinding met de computer en ik kreeg een appeltje in beeld, ging allemaal heel goed. Totdat dat ding riep dat er een simkaart in moest, deze erin gestopt, maar nu doet hij helemaal niks meer, maakt ook geen verbinding meer met de computer… Heb het zelfde riedeltje nog eens geprobeerd maar er gebeurd niks

 42. Hy Roeland mijn iPhone die doet het niet meer en als ik hem aansluit op de computer leest die hem niet .dit probleem heb ik al een half jaar lang

  • Dan kunnen er ’n aantal zaken zijn. Of je iPhone is compleet leeg en moet je ‘m opladen via het stopcontact. Of je usb-kabel van de iPhone werkt niet meer. Of probeer een andere computer. Hoop dat je eruit komt!

 43. Hi Roeland, Iphone 4 is volledig geblokkeerd. Ik krijg hem niet niet meer in gang. Als ik de DFU mode probeer uit te voeren doet ie niks. Mijn iTunes geeft ook niet aan dat de iPhone gelinkt is… Wat kanik nog proberen om hem in gang te krijgen?

  • Gladys, dan zou dat kunnen betekenen dat je iPhone echt overleden is… Ik weet niet precies wat je bedoelt met ‘geblokkeerd’, maar neem aan dat ‘ie niet meer aan gaat. Heb je ‘m wel aan ’t stopcontact gehangen en gekeken of het oplaad-logo’tje van de batterij tevoorschijn komt?

   • Hey Roeland, dank je voor de reply… Hij was vanacht aan het opladen, vanochtend volle batterij, ik heb mijn mails nog willen checken, zat ergens in facebook geblokkeerd dus ik dacht, ik reset even… Ik heb het appellogo nog even zien verschijnen en toen was het weg… Alles zwart… Sindsdien verschijnt er echt niets meer… Heb zelfs geprobeerd de kabel in computer te steken, dan pas in iPhone terwijl ik de home bottom ingedrukt hield ma zelfs dat deed niets meer. Doe ik hem binnen in zo’n repairshop of klinkt ie echt dood nu

 44. mijn iphone4 heb ik de stappen doorlopen alleen hij start nog niet op HELP
  KRIJG BATTERIJTJE ERVOOR STAAN alleen al poos aan lader en doet t niet

 45. Goeie morgen vanmorgen wilde ik mijn iphone 4s gebruiken maar hij was totaal leeg terwijl ik hem gister avond compleet had opgeladen nu heb ik hem in de oplader zitten maar hij bijft op 1dun rood streepje staan en krijg hem niet aan. Iemand enig idee wat ik kan doen.

 46. De batterij van mijn dochters 3gs was opgezwollen. Deze heb ik vervangen. Kon geen back-up maken want de batterij wilde niet laden. Ze had trouwens nooit een back-up gemaakt, dus is er ook niks om terug te zetten. Heb toen de batterij maar zelf vervangen. Nieuwe batterij erin, opladen en aanzetten. Het scherm “sluit aan op itunes” komt en als hij aangesloten is krijg ik in itunes op de imac de melding “er doet zich een probleem voor met uw iPhone. Ga naar het Antwoordencentrum voor service voor antwoorden op al uw vragen over serviceopties, garantie en andere procedures in uw land.” Geen foutcode.
  als ik de 3gs herstel in de DFU herstelmodus herstelt hij netjes de software, moet ik taal en land intikken en geeft hij weer die foutmelding. Ook blijft er linksboven in het scherm “zoeken” staan.

  Enig idee? Ik niet meer

 47. Hoi Roeland,
  Wanneer mijn telefoon in de herstelmodus gaat, verwijdert hij dan ook al mijn foto’s en alle andere dingen die er zelf opgezet zijn?
  mvg,
  Robin

 48. Hoi Roeland,

  Als ik mijn ipod touch wil herstellen geeft hy een Error (1) aan.
  weet je mischien wat ik hier aan ken doen ?

  mvg,
  Marvin

  • Hi Marvin,
   probeer je ipod touch een aantal maal te herstellen. Doe dit wel op een computer waar je normaliter al succesvol je iPod hebt kunnen herstellen, zodat je weet dat het niet daar aan ligt. Blijft die fout? Breng ‘m dan langs een hersteller.

 49. Hey Roeland,

  Ik heb je stappen gevolgd en mijn iPhone 4s al enkele malen ‘hersteld’ via iTunes op mijn MacBook. Helaas komt er na het herstellen nogmaals het ‘lege batterij’-logo op… Weet jij misschien wat ik nu moet doen?

  Met vriendelijke groeten

 50. Hee Roeland,

  Gisterenmiddag zette mijn iPhone zichzelf ineens uit en is sindsdien niet meer aangeweest. Ik heb alles geprobeerd en dit was zo’n beetje mijn laatste hoop.
  Alles ging goed volgens dit filmpje maar ineens kreeg ik de melding dat het herstellen is mislukt door foutmelding 4005? Is dit een teken dat mijn iPhone helemaal niet meer te redden valt of is er nu nog een andere optie?
  Het gaat trouwens om een iPhone 4 die ik iets langer dan een jaar geleden aangeschaft heb.

  • Dat is niet per se een logische verklaring! Het ligt waarschijnlijk aan de usb-poort, kabel of iets met usb. Kijk even of je het op ’n andere computer met ’n andere usb-kabel kan proberen!

 51. anderhalf uur geleden ging mijn iPhone 4 op zwart. Was al bezig om te gaan bellen voor een reparatie, maar vond al snel via enkele zoektermen deze site. Goede oplossing, werkt perfect! dank je !

 52. Bij mij komt er aan het einde te staan dat de iPhone niet kan worden hersteld en dat zich een onbekende fout heeft voorgedaan (3194). Heb je enig idee wat ik nog kan proberen? :( Bedankt!

 53. Hey Roeland,
  Als m’n 4s uitschakelt krijg ik ‘m met heel veel moeite weer aan.
  Ook via pc met update is het een drama.
  Als hij opstart,dan heb ik een dag last van een ‘trillent’ scherm (beetje het idee van een oude tv).
  Als hij opgestart is,werkt hij perfect!
  Het blijkt dat dit gekomen is nadat er een ander scherm is in gezet volgens de vorige eigenaan.
  Wat kan ik hier aan doen?
  Is dit softwarematig?

  Gr. Danny.

 54. Hey Roeland,

  Mijn iPhone is ineens uit te vallen, terwijl de batterij nog half vol was. Ik wil hem ook herstellen, maar het probleem is dat mijn Powerknop niet meer werkt. Weet je misschien wat ik dan kan doen?

  Mvg,

  Stefan

   • Ik heb hetzelfde probleem als Stefan. Mijn Iphone wordt alleen ook niet meer herkent door de computer/Itunes én mijn oplader. Iemand nog tips?

 55. het werkt wel bij mijn i phone maar niet bij mijn andere i phone want de simkaart zit er niet in en dat geeft i tunes aan dat er een pincode moet worden gegeven anders pakt hij em niet

 56. Hey Roeland!
  Worden bij de herstelprocedure al je gegevens gewist? ik heb namelijk veel info in mijn notities ed staan die ik absoluut niet kwijt wil.. Alvast bedankt!

 57. Hay,Ik heb mijn scherm laten vervangen bij een winkel. Gisteren toen ik daar aan kwam stond er iPhone geblokkeerd voor …. miljoen minuten. Weet iemand wat ik moet doen? Hij aan en uit knop is kapot.
  Groetjes.

  • Die lange tijd komt omdat er nog geen klok is. Van zodra hij met een gekend WiFi netwerk is verbonden komt de klok goed en is dit probleem opgelost.

 58. Hallo,
  Als ik die herstelhandeling via iTunes uitvoer ben ik dan al mijn gegevens kwijt?
  Het gaat mij vooral om de fotorol.

  Groet Chafia

 59. Het lukt mij allemaal niet ik heb me iphone laten maken maar nu geeft het apparaat aan dat ik ‘m moet aan sluiten aan itunes. Dat heb ik gedaan maar op itunes staat weer dat er geen verbinding met het apparaat gemaakt kan worden :( help!

 60. Super, mijn iPhone werkt weer!! Heeeel hartelijk bedankt!!
  Helaas ben ik wel alle apps en alle foto’s/video’s kwijt.
  Misschien kun je nog een item in je filmpje opnemen voor digibeten als ik, waarin je hen waarschuwt en een oplossing voorstelt via icloud of een backup op de pc of mac??

 61. Roeland er blijft in beeld staan een teken dat ik de oplader er in moet doen en t itunes teken, verder gebeurd er helemaal niks

 62. Beste Roeland ! alleen bij mij geeft itunes uiteidelijk de code 4005 aan ! meerdemalen geprobeerd ook met een andere kabel ! na de reset geeft de pc wel een toon ! daarna niks meer ! heb jij misschien nog een andere oplossing ! Groet Jaap..

 63. Helemaal top dit! Had me telefoon al helemaal verwijderd en toen deed ie helemaal niks meer, nou doet ie het weer top!

 64. Ik heb een vraagje!
  Afgelopen vrijdag viel mijn iphone 4 uit mijn broekzak op de bovenkant van mijn mobiel( waar de vergrendelknop zit) en vanaf dat moment begon mijn scherm helemaal te flikkeren en helemaal door elkaar heen te bewegen. Na een uur stopte mijn scherm er helemaal mee. Als ik nu op de vergrendelknop druk dan geeft mijn scherm wel iets licht maar niet zoveel. Weet u wat dit probleem zou kunnen zijn en hoe op te lossen??

  • Hi, ik denk dat de aanhechting van je scherm naar de printplaat los zit of dat het scherm gewoon echt een harde klap gehad heeft dat het niet meer goed werkt. In beide gevallen is een reparatie natuurlijk nodig.

 65. Ik heb dit ook geprobeerd, maar na dit blijft mijn telefoon nog steeds hangen op het apple teken.. Wat zou ik nu moeten doen? Het is van de èène op de andere dag. En hij gaat niet meer aan..

  • Hee, volgens mij had ik precies hetzelfde als jij. Ik heb 10 seconden op power-knop en de home-knop gedrukt (tegelijkertijd), toen verscheen het apple teken en daar bleef hij inderdaad op hangen maar toen ik hem in de oplader stopte deed hij het wel weer! Heb je dat al geprobeerd? Groetjes!

 66. Beste Roeland,
  Ik heb dit gepropeerd en het gaat goed todat ik op iPhone herstellen druk. Ik denk dat het komt omdat er een oude simkaart inzit die niet meer actief is, kan dit kloppen? Zo ja, hoe los ik het dan op?

 67. er is niet veel gebeurt ik heb een andere probleem ik heb dus ios 7 gedowload maar is nu gebleken dat ik op een zwart achtergrond kom met daar op een kabel met itunes er boven wat moet ik hier mee doen

 68. hallo,
  Ik heb een zwarte iphone 4 16gb, deze was eerst wit maar een vriend van mij heeft die iphone helemaal in zwart laten spijten. Nu ik heb alles geprobeerd met deze iphone maar deze blijft soms hangen dus nu is mijn vraag aan wat kan het liggen dat dit probleem nog steeds voor doet en hoe kan ik dit oplossen kan iemand mij helpen aub ?

 69. ik wil het proberen maar 1 probleem de on/off knop is kapot bij mij.
  Is hier nog een andere oplossing voor?

 70. Wanneer ik dit doe – timing is perfect na 100 x oefenen – blijft deze aangeven dat Itunes geen verbinding kan maken; ik ben mijn toegangscode kwijt dus ik kan helemaal niet in mijn iphone 4. Kan dit liggen aan het feit dat er IOS 7 opstaat? wanneer deze eindelijk gaat herstellen geeft Itunes aan dat het 3 uur duurt voordat deze hersteld is? en na 15 minuten springt de iphone weer op beginscherm, klopt dat?

 71. Beste als ik mijn iphone af zet en even daarna terug wil opzetten wil hij niet opstarten en komt deze steeds in dfu mode. deze iphone bevat geen jailbreak die tethered is ofzo. kan iemand mij helpen hoe dit op te lossen,heb ook al een paar keer een restore gedaan.

 72. ik heb dit net gedaan, alleen mijn itunes geeft nu aan dat er een onbekende fout is op getreden en hij doet het nogsteeds niet, weet iemand hoe dit komt?

 73. Helemaal super! Het is in 1 keer gelukt. Mijn iPhone gaf een zwart scherm, maar ik kreeg nog wel geluidjes en ik kon het beeld gebruiken. Gelukkig doet ie het nu weer :)

 74. dit is bizar!!!!
  ik dacht echt dit gaat niet werken, maar laat ik het toch maar proberen.
  wilde bijna al naar de gsm dokter gaan en m voor weet ik niet hoeveel geld laten maken, maar het is gewoon gelukt!!!
  echt super bedankt!!!!!

 75. hier lukt het helaas niet.. Mijn iPhone blijft ook steeds piepjes maken alsof je ‘m aan de oplader legt.. en geen apple logo.. niks nada.. issie echt dood?

 76. Ik krijg te zien dat er een onbekende fout is opgetreden (21). Kan iemand mij vertellen wat te doen? Alvast bedankt

 77. Ik heb mijn Iphone in de DFU modus gekregen, maar hij weigert op te laden. Lader heb ik er ook al uitgehaald, verschillende snoertjes en van die blokjes geprobeerd, maar helaas geen resultaat. Wat kan ik nog meer doen ?

 78. OMGG DANKJEEEE !! Mijn Iphone viel uit en wilde niet meer aan, wat ik ook probeerde. Bijna had ik hem naar de apple store gebracht, maar dankzij jou doet hij het weer :D :D :D

 79. beste roeland, je geeft aan dat in DFU modus de data die op de iphone staat gewist wordt. Hoe kan ik deze data alsnog backuppen zodat ik ondanks dat de iphone niet meer reageert deze data later weer kan terug zetten?
  Na de herstel via DFU modus.
  groet
  Paul

 80. In 1 woord super. Mijn iPhone 4 stond al 24 uur op zwart en reageerde nergens meer op. Tot ik deze stappen probeerde. Bedankt !!

 81. You’re the best!! Wat een opluchting! En: snel en makkelijk… Alle andere suggesties waren hopeloos!!

 82. help help help mijn iphone staat dus nu wss aan maar met zwartscherm en doet niks meer maar mijn uitknop is kapot dus dat resetten lukt niet WAT MOETIK DOEN

  • Hi Bart, probleem al opgelost? Zo ja, benieuwd hoe. Sinds vanochtend hetzelfde probleem en dezelfde melding. Via Apple en T-Mobile nog geen oplossing gevonden.

 83. Helpppp
  Opstarten iPhone 5s, wit scherm met logo, daarna blauw scherm om erna uit te gaan. Gelijk weer wit scherm, blauw scherm en weer uit….hij blijft zo maar doen…
  Na verschillende keren drukken eindelijk een scherm met iTunes en een stekkertje erop…alles geprobeerd maar verder kom ik niet.
  Wie weet raad????

  • Ik krijg ook een beeld met iTunes en een stekkertje erop maar dan op mijn iPhone 4.. Alle stappen geprobeerd maar ook ik kom er niet uit. Heb je het kunnen oplossen?

 84. Help me!
  Mijn iphone 4 staat zwart en het logo verschijnt ong om de 10 seconde en dan is hij weer weg.(plotseling viel hij uit, GEEN jailbrake). Maar hij kan geen verbinding maken met itunes?! Hoe kan ik hem dan herstellen?
  gr. wanhopig persoon

  • Is het al opgelost? Ik heb namelijk precies hetzelfde en als ik dit DFU doe dan zegt iTunes dat hij niet kan worden hersteld..

 85. oja, als de stekker er niet in zit doet hij helemaal niks. Alleen met stekker erin zie ik het logo om de zoveel seconde

 86. Ik krijg een zwart scherm met een iTunes teken en een stekker met een pijl. Ik heb bovenstaande stappen gevolgd maar mijn iPhone reageert helemaal nergens op. Ook heb ik iTunes opnieuw geïnstalleerd maar daar zit het probleem ook niet. Heeft iemand een tip?

  • Hi Rosa,
   Ik ben hier nieuw en wat jij met je Iphone gehad hebt, heb ik nu. Zojuist een bericht geplaatst hierover. Is jouw probleem al verholpen en zo ja, zou je mij wat tips kunnen geven? Dank alvast!

 87. Mijn iPhone is vastgelopen bij de software update, maar aan/uit knop op mijn toestel doet het niet meer (bovenste knop). Is er een manier waarop ik mijn telefoon weer aan de praat kan krijgen? Alvast bedankt:)

 88. Diverse keren geprobeerd. Krijg steeds aan het eind van de herstelmodus de volgende melding:

  De iPhone iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1015). Zie ook bijgevoegde screenshot. Enig idee???

 89. Hallo,
  Ik vroeg me af of u me kunt helpen.

  Mijn iphone 4s deed traag en als ik een app opende sloot hij die af. Toen ik alle apps wou afsluiten viel hij uit. Starte op maar blijft op dr apple logo hangen.
  Mijj laptob waar mijn iphone via itunes is gekoppelt is helaas kapot. Dus kan niet via de laptob recetten. Zijn er nog andere opties?

  Met vriendelijke groet, iris verhagen

 90. hallo,
  zou u mij kunnen helpen ?

  mijn iphone 4s is gisteren uitgevallen heb hem direct ingestoken om te laden ..
  maar nu wit hij niet meer opstarten … het logo van appelen komt er 2 seconden op en is dan weer weg. wat moet ik nu doen ?

 91. Hallo ik zit met het volgende probleem. Ik heb een aantal aps gedownload maar kan ze niet openen en komen ook niet als icoon op het scherm maar zitten wel op de iPhone 4 de app ingedrukt houden kan daar niet hoe kan ik deze verwijderen? heel graag jullie reactie!

 92. ik krijg op mijn iTunes 9006 error TinyUmbrella wilt ook niet werken ik kan maar niet uit DFU mode hulp graag alvast bedankt!

 93. hallo, mijn aan/uit knop is kapot me iphone doet niks meer maar trilt wel als ik hem aan de lader leg. geluid aan/uit trilt hij ook en als iemand me belt ook. WAT MOET IK DOEN ben erg in paniek

 94. Ik heb het volgend probleem: gisteren had ik geen wifi meer (iphone 4s). Heb op internet gezicht hoe ik dit kon oplossen. Dit was deels gelukt, maar het terugzetten van de reservekopie lukte niet. Volgende stap was dit te doen via ITunes, maar nu zegt iTunes dat de iphone reeds in herstelmodus is en dat dit eerst moet gebeuren. Ik kan echter niets meer doen, want iphone toont als scherm een verbinding met iTunes te maken. Maar dit lukt dus niet want iphone is reeds in herstelmodus. Iemand een oplossing?

 95. ik was op een feestje en het was super warm binnen had mijn iphone 4 in mijn broekzak gedaan en toen ik in de auto zat kwam ik erachter dar mijn iphone niet meer aan gaat ik heb gelezen dat het door een update of een jailbreak gekomen kan zijn maar heb en geen jailbreak en niks met een update gedaan ik snap er niks van dus ik heb hem toen aan de oplader gezet toen ik thuis was en ging maar gewoon slapen volgende dag ging hij nog niet aan heb het nog 10000x met de homeknop en uitknop geprobeerd en hij starte 1x op en viel weer uit maar nu reageert hij op niks en hij maakt ook geen verbinding met mijn computer en ik ben echt in paniek en weet echt niet meer wat ik kan doen ;(

 96. Super nice. Mijn Iphone 4 deed het ineens niet meer, kreeg alleen maar zwart beeld en dit heeft gewerkt. Dank je wel :D

 97. Helaas niet geholpen bij mijn 4, krijg de laatste tijd zwart scherm, maar als ik op de home of power knop druk laat hij niet zien. Alleen op te lossen met power en home tegelijk in te drukken. zou er nog een andere oplossing kunnen zijn

 98. Ik wilde mijn iPhone resetten en hij bleef staan bij het Apple logo met het balkje , hij wil niet weg, is wel gajailbreaked..

 99. hallo, mijn Iphone is gevallen en ik krijg hem niet meer aan, er zitten geen krasjes in, alleen als ik hem in de lader steek voel ik hem soms trillen…. help aub!! bedankt!!

 100. Mijn iphone geeft alleen nog zwart beeld, wanneer ik hem oplaad via stopcontact of laptop trilt hij wel, hij leeft dus wel nog! Wanneer ik itunes open komt er in beeld te staan dat ik op mijn iphone moet reageren.. dit gaat niet omdat hij zwart beeld aangeeft, via itunes kan ik dus niks. Verder is mijn home knop kapot dus resetten in DFU mode gaat ook niet! Heeft iemand hier een andere oplossing voor?

 101. Ik heb dit ook alleen weet ik niet hoe ik een back up moet maken aangezien ik alles kwijt ben als ik hem ga herstellen kan iemand me helpen??

 102. Heel erg bedankt voor deze goede uitleg!!! De iphone 5s van mijn vriend doet het weer pfieuw!!
  Nogmaals bedankt!!

 103. Ook ik heb problemen met mijn Iphone 6: zwart scherm met Itunes logo, pijl en oplaadstekker. Helaas werkt bovenstaande uitleg niet. Als ik hem uit- en vervolgens weer aan zet, dan krijg ik weer hetzelfde zwarte scherm. Wie kan mij uit de brand helpen?

 104. JE BENT ECHT EEN HELD! ik kreeg zowat een hartverzzakking toen ik zag dat me iphone zwart beeld gaf na de jailbreak maar dankzij jou is het opgelost!

 105. heb ook problemen met me iphone 5c, sinds ik hem heb willen updaten bijk iTunes blijft hij erom vragen. iTunes logo in beeld met pijl en stekker. krijg hem niet meer aan de gang, wie kan me helpen?

 106. Help??? Ik heb nu een Itunes logo met stekker in plaats van het Apple logo. Bij herstellen geeft Itunes na heel lang proberen een foutmelding. Zelfs terugzetten naar fabrieksinstellingen geeft hij op na 15 minuten met foutmelding/kan toestel niet vinden. Kan iemand me alsjeblieft verder helpen…? :-(

 107. ik heb mijn iphone 4s laten vallen, maar nu zie k alleen nog maar een zwart beeld met blauwe strepen, en ik weet ongeveer bij waar je moet inloggen waar de ‘ok’ staat en toen drukte ik random op me scherm en daarna op ‘ok’ en toen gaf hij een tril dat het wachtwoord fout is. er zit trouwens ook geen barst in..

 108. ik kan dit oplossing niet doen omdat mijn powerknop defect is wat moet ik nu doen? ik wil ook mijn jailbreak niet kwijt

 109. Echt heel erg bedankt, ik had geen van alle problemen, ik wilde alleen mijn iPhone back-uppen en herstellen. Mijn PC viel uit tijdens het herstelprogramma, dus hij moest in DFU. Alles werkt weer. Erg bedankt!

 110. Ik heb gisteren mijn foto’s eraf gegooid en telefoon gerest naar fabrieksinsteling ivm slechte Wi-Fi ontvangst enz. Apple icon komt wel in beeld en een heel klein zwart streepje. Lijkt of het niet verder door laad. Ik heb deze handeling gevolgd met itunes. Maar itunes geeft aan dat mijn telefoon vol is en dat ik eerst geheugen vrij moet maken. Ik heb een iphone 5s
  kan ik ook via icloud mijn telefoon legen? Groetjes en alvast bedankt

 111. ik heb twee dagen geleden mn iphone in het toilet laten vallen ( slim van me ) en ik sloot mn iphone uit en ik zette het in een rijst zakje ( wat andere mensen schreven ) en liet het 72 uren in dat zakje liggen in de hoop dat mn iphone weer aan gaat . en dus ik probeer hem aan te doen en het lukt niet dus de vraag is nu : zal mn iphone nog werken en heeft iemand een oplossing OF zal mn iphone totaal niet meer aan gaan en is die gwn dood ???

  • Er bestaat een produkt op Ebay te koop “Revive my phone” waarmee je telefoons met waterschade kan herstellen.
   Is niet zo duur dus proberen waard

 112. Je bent mijn absolute held voor nu! Mijn iphone deed letterlet niks meer na een nietsvermoedende nacht.. Na de stappen te hebben gevolgd is hij opgestaan uit de dood. Thanks!

 113. Mijn iPhone 4s doet het nu al een paar weken niet meer. Als ik hem wil opstarten krijg ik alleen een apple logo te zien, maar dat is na een paar seconde ook weer weg. Bij iTunes geeft hij een foutmelding, (-1) < dat staat er achter. Ik heb wel jailbreak, en heb mijn iPhone via 'Zoek mijn iPhone' proberen te verwijderen, wat uren duurde en geen resultaat. Dus besloot ik hem aan iTunes te verbinden, wat niet werkte.

  Heeft iemand hetzelfde probleem? Ik mis mijn telefoon echt :(

 114. Ik heb gister geprobeerd mijn iPhone 5s up te daten naar ios 9, ik ben er niet zeker van of ik zelf versie 7 of 8 had.. tijdens de update moest de telefoon opnieuw opgestart om te voltooien maar nu blijft ie al de hele nacht hangen op een wit scherm met onderaan >schuif om te beginnen, wanneer ik schuif moet ik de toegangscode invoeren, doe ik dat krijg ik wit scherm met apple logo en een ladende balk die op een kwart blijft hangen en dan weer terugspringt naar het scherm schuif om te beginnen.. ik heb al geprobeerd reset te doen maar heeft geen effect.. hij wil ook niet uit met de bovenste knop hij blijft gewoon aan dus ik kan hem daardoor ook niet in DFU mode zetten. Ik ben doodsbang dat ik alles kwijt ben omdat ik in icloud mn fotos niet zie terwijl ik wel had aan staan op de iPhone dat ie daar reservekopieen van maakte.. kan iemand me helpen ik ben radeloos en heb er ook niet veel verstand van

 115. update gedaan op de telefoon van mn broer, met slecht resultaat. ik kan hem ook niet op dfu modus zetten want de homebutton is kapot, kan iemand mij helpen!!

 116. mijn iphone 5 ook gecrashed sinds update naar ios9. Hoop dat dit werkt kan alleen geen iTunes installeren hier @work

 117. Na plotseling “dood” vallen van IPhone 5, alleen start en Home knop tegelijk ingeduwd, na 20 sec werkt alles weer! Thanks, gebeurde na update IOS 9

 118. Ik heb precies gedaan wat er in het filmpje stond, na doodgaan van iPhone 5 op iOS 9.0.x en alles verliep goed. Hij zei hallo, maar toen ik mijn SIM moest ontgrendelen, voerde ik mijn PIN code in en hij blijft maar laden. Moet ik hem nu opnieuw in HUD modus zetten?

 119. Bij mijn iphone 4 is da aan/uit knop kapot, en hij is geblokkeerd. Kan ik de DFU mode anders aanzetten. Of is er iets anders dat ik kan doen?

 120. Mijn iPhone 5 is denk ik gecrasht, ik had nog 80% ongeveer toen ik erachter kwam dat hij niet meer reageerde en dus uit bleef, mijn power button is kapot dus ik kan mijn mobiel alleen aanzetten via een oplader als hij helemaal is uitgevallen… Dus ik kan mijn iPhone niet in al die gekke modus zetten om hem opnieuw op te laten starten en als ik m’n iPhone aan de computer leg zegt hij dat de iPhone niet gevonden kan worden…
  Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?
  Alvast bedankt.
  Hidde

 121. nee man tijdens het herstellen ‘software uitpakken’ gaat mijn iPhone van zelf uit waardoor het herstellen niet lukt vhst6

 122. wanneer mijn iPhone 5s na deze acties weer wil opstarten verschijnt die grijze balk onder het apple logo bij 2 mm zwarte stopt de iPhone weer met opstarten! dus loopt hij weer vast via Tele2, omdat ik geen internet meer kreeg zonder Wi-Fi, moest ik netwerkherstel uitvoeren en toen gebeurde dit! dus ik krijgde iPhone niet meer aan de gang, blijft hangen bij 2 mm.

 123. als ik op herstel en werk bij klik, zegt hij fout, 3914, iphone kan niet herstelt worden. de fout is onbekend dus ik weet niet wat ik nu moet doen,

  iemand een idee?

 124. Mijn iphone 4 start niet meer voledig op. Hij laat alleen de achtergrond van het tweede scherm zien. Mijn uit knop is kapot dus ik heb assisivetouch in me scherm, als ik daar op klik en het vergrendelscherm knopje aan druk ( zodat hij uit gaat ) in gedrukt houd gaat hij ook niet voledig uit dus ik kan hem ook niet opnieuw opstarten. Itunes lukt niet want dan moet ik me vergrendel code invoeren maar dat kan dus ook niet.

  Help….

 125. als je iphone nieter opstart en hebt alleen een zwart scherm maar je aan en uit knop werkt noet meer kan je dan iets doen om hem nog aan te krijgen ?

 126. HELPPPP, 4 dagen geleden had ik ineens geen service meer. er bleef maar in beeld staan: zoeken… Ook mijn simkaart kon ik niet meer ontgrendelen, nu heb ik mijn telefoon naar de KPN winkel gebracht, want dat is mijn provider, en het probleem ligt bij mijn iPhone. Ik ben daarna doorgegaan naar een telefoonzaak die telefoons repareert en vertelde mij dat er een update versie niet goed zit op mijn telefoon. Hij kon hem voor mij updaten maar de kans was 50/50 dat hij ging crashen.. Natuurlijk is hij gecrasht.. Als ik nu de powerknop indruk komt er een iTunes teken in beeld met het laadlogo.. Als ik hem aan de pc leg en verbind met iTunes staat er dat de iPhone beschadigd is. Ik krijg een mogelijkheid om hem te herstellen, zodra ik dat doe begint hij opnieuw op te starten en lijkt het alsof hij bezig is met updaten. Op 3/4 stopt hij en staat er op de pc dat er een onbekende fout is opgetreden. Bij meer info komen er verschillende dingen in beeld wat je dan kan doen.. Heb ik allemaal gedaan maar niks heeft geholpen… WAT NU?!

 127. mijn iphone is zomaar uit maar hij maakt ook geen conact meer met de oplader of usb kabel. als ik hem aasluit op mijn pc geeft mijn pc niet aan dat er een apparaat is gekoppeld… kortom dit werkt allemaal niet wat kan ik doen?

 128. ik heb dit zojuist gedaan met mijn iphone 5 omdat mn touchscreen pas goed reageert als ik de aan/uit knop 2 keer indruk maar na dat ik dit heb gedaan gaat m’n hele iphone niet meer aan?
  en er staat dat je hem aan moet sluiten aan een pc of mac en dan naar itunes moet gaan maar via een pc kan je helemaal niet naar itunes, dus heb ook niet op herstel iphone kunnen klikken? beetje vaag dit allemaal !

 129. tig x de stappen doorlopen maar volgens mij doet die home knop het gewoon helemaal niet meer. Voel nog wel dat ik iets indruk maar geen resultaat. Geen DFU modus kunnen aanzetten dus… nu kan ik dus wel mijn telefoon opstarten maar niet meer van fb, naar whatsapp, naar mail etc. hoppen… alleen als ik de telefoon weer helemaal uit doe kan ik bijv. wel even weer in whatsapp (door gebruik te maken van de touchescreen…

  Iemand daar ervaring mee?? Dat de home knop geheel niet meer reageert? En Tips??

  Gister haperde hij en als ik een paar keer indrukte gebeurde er nog wel wat, nu dus niet meer…

  Hoop op wat tips

  Groetjes

 130. Mijn scherm is sowieso al zwart, dus uitzettten heeft geen zin, want dat staat hij al. Ik heb de nieuwste versie van Itunes gedownload en alle stappen doorlopen maar desondanks blijft het scherm zwart en komt er geen enkel teken tevoorschijn. Enige tips wat ik nog meer of anders kan doen? Alvast bedankt!

 131. Ik heb een probleem laatst iOS 10 gedownload op m’n telefoon en nu laat hij de meeste apps niet meer qua WiFi haalt hij alles op maar telefoon wil niks openen. Wat moet ik nu doen? Iemand een idee??

 132. Mijn telefoon, iPhone 5s, was uitgevallen omdat de batterij leeg was. Logisch gevolg dus. Echter vervolgens niet meer op te laden. De oplossing was het gebruiken van een andere, in dit geval niet originele, lightning kabel. Waar er met de originele kabel niets gebeurde, kwam bij het gebruik van de niet originele kabel meteen het empty battery logo in beeld, laadde de iPhone gewoon op en was er verder niets aan de hand.

 133. Yesss! Mij is het gelukt !! Op mijn iMac de nieuwste versie van OS X Capitan gedownload, nieuwste versie iTunes, nieuwste versie safari, daarna iMac even opnieuw opstarten en wedden dat het dan wel lukt, steeds kreeg ik foutcode 2001 of weer andere foutcode, ik had alleen Apple logo in beeld knippert, en nu doet hij het weer. Ik denk dat ik iedere iPhone wel aan krijg want wat hier bovenstaat dat zeggen ze er niet bij zodat je natuurlijk naar Apple store gaat.. scheelt mij weer een hoop geld ( trots op mezelf)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.