De Whatsapp online status verbergen op iPhone

10444
WhatsApp logo

Whatsapp online status verbergen

De Whatsapp online status verbergen is aantrekkelijk wanneer je niet wilt dat mensen kunnen zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. Dat kan verschillende redenen hebben, zoals werkgerelateerd of iets in de relationele sferen. Belangrijk om te weten is wel dat door je status te verbergen, het voor jou ook onmogelijk wordt om voortaan de statussen van andere contactpersonen te bekijken. Op zich eerlijk, maar denk er dus goed aan voordat je het doet :)

Lees hier hoe je de status uitzet.


Whatsapp online status verbergen

Whatsapp status aanpassen iphone

Open Whatsapp en klik rechtsonderin op ‘Instellingen’.

 

whatsapp instellingen

Klik op ‘Chatinstellingen’

whatsapp geavanceerde instellingen

Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerd’

Whatsapp laatst gezien

Bovenin kun je de schakelaar uitzetten bij ‘Laatst gezien’.

Hou er dus rekening mee dat als de schakelaar op uit staat, jij voortaan ook geen statuswijzigingen ziet bij andere contactpersonen! Veel plezier ermee :)

7 REACTIES

        • Indien je de nieuwste versie van zowel iOS als WhatsApp hebt kun je de volgende instructies volgen:
          > open WhatsApp
          > klik op Instellingen (rechtsonder)
          > klik vervolgens op Account
          > klik hierna op Privacy
          > hier zie je dat men nu niet alleen ‘Laats gezien’, maar ook ‘Status’ en ‘Profielfoto’ kan verbergen, ook kan men kiezen tussen ‘Niemand’, ‘Vrienden’ en ‘Iedereen’, dus het is aan jou voor wie jij deze gegevens ‘verbergt’ (of toont).
          Ik hoop dat je wat hebt aan deze informatie, succes!

    • Hi Sanneke, iOS (het besturingssysteem van iPhone) is inmiddels helemaal veranderd en daarmee ook een heleboel apps. Dit artikel is dan ook niet up-to-date. Indien je de nieuwste versie van zowel iOS als WhatsApp hebt kun je de volgende instructies volgen:
      > open WhatsApp
      > klik op Instellingen (rechtsonder)
      > klik vervolgens op Account
      > klik hierna op Privacy
      > hier zie je dat men nu niet alleen ‘Laats gezien’, maar ook ‘Status’ en ‘Profielfoto’ kan verbergen, ook kan men kiezen tussen ‘Niemand’, ‘Vrienden’ en ‘Iedereen’, dus het is aan jou voor wie jij deze gegevens ‘verbergt’ (of toont).
      Ik hoop dat je wat hebt aan deze informatie, succes!
      Mvg, FG

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.