Auxo: een app switcher zoals het hoort voor iPhone en iPod Touch

1763

Kennen jullie de standaard app-switcher op de iPhone, iPod Touch en iPad?

Dubbelklikken op de home-knop home button iphone zodat je dan naar een ander ‘open’ programma kan switchen. Of om het geluidsvolume te wijzigen. Ook kun je er je Airplay-verbinding mee maken en andere zaken.

Je klikt dan op een van de icoontjes die je onderin de dock ziet. Als je hier een beetje aan gewend bent weet je hoe beperkt deze toepassing is. Programma’s moet je stuk voor stuk afsluiten, en oh wat zou het handig zijn als je je wifi en bluetooth direct kon aanzetten zonder helemaal door de instellingen te moeten wroeten.

Maak kennis met Auxo. Een vers gelanceerde app die bovenstaande oplost… en nog veel meer! Dit is mogelijk wel de beste toepassing van de app-switcher. Kijk snel naar de werking ervan.

Auxo – nieuwe Appswitcher Standaard iOS Appswitcher
Auxo de appswitcher - Idownloadblogapp switcher in ios

 

 

 


Bekijk het filmpje dat via Idownloadblog verspreid werd.

Auxo is nu verkrijgbaar via Cydia voor $1,99. Hiervoor heb je (helaas) een gejailbreakte iPhone voor nodig. Een versie voor de iPad wordt begin van dit nieuwe jaar 2013 verwacht.

Een jailbreak is helaas nog niet beschikbaar voor de iPhone 5. En voor de iPhone 4s werkt deze enkel op iOS 5. Het is dus wachten tot er een algemene jailbreak uitkomt voor alle iPhones of hopen dat Apple in iOS 7 een nieuwe implementatie toepast van de app-switcher die gebaseerd is op deze mooie toepassing.

Als jij het werkend gekregen hebt, ben ik benieuwd wat je ervaringen zijn!